Crema demachiantă cu mandarină verde și ceai Matcha

119.00 lei

  • Descriere

    Crema demachiantă cu mandarină verde și ceai Matcha

    Purtând un miros citric, fructat, ușor floral, crema demachiantă cu mandarină verde dă o notă fresh și este o adevărată desfățare pentru tenurile normale, mixte sau grase, în special pentru cele care simt nevoia de energie.
    Are o textură emolientă și hidratează pielea după aplicare.
    Uleiul esențial de mandarină este o esență cu parfum foarte plăcut, apreciată în aromaterapie pentru efectul liniștitor, relaxant. Poate fi folosit cu succes pe tenul gras sau acneic, sau în cazul pielii cu probleme: retenții de apă, seboree. Are efect tonic, relaxant, dar și detoxifiant. Potențat de proprietățile ceaiului verde Matcha, care, absorbit în piele, ajută la combaterea acneei și estomparea cicatricilor post-acneice datorită conținutului de substanțe antioxidante cu efect antibacterian și antiinflamator, această formulă de cremă demachiantă tonificând și energizând tenul mixt, gras sau normal.

    Instrucțiuni de utilizare:
    Crema demachiantă se folosește dimineața și seara (sau de câte ori este nevoie) pentru a curăța tenul și/sau a îndepărta machiajul.

    INGREDIENTE ACTIVE/ACȚIUNI SPECIFICE:
    Ulei esențial de mandarină verde (Citrus Reticulata Pell Oil)
    Uleiul esențial de mandarină verde are o compoziție foarte similară cu cea a mandarinei roșii, însă mirosul său este ceva mai intens, cu note mai tonice, crude, mai puțin dulci. Compoziția sa moleculară este însă unică printre citrice, având proprietăți asemănătoare cu cele ale uleiului esențial de arbore de ceai.
    Este o esență cu parfum foarte plăcut, apreciată în aromaterapie pentru efectul liniștitor, relaxant.
    Originar din Brazilia, uleiul esențial de mandarină verde poate fi folosit cu succes pe tenul gras sau acneic, chiar și în cazul pielii cu probleme: retenții de apă, seboree, vergeturi. Are efect tonic, relaxant, dar și detoxifiant.

    Ceai verde Matcha
    Originar din Japonia, Matcha este obținut din frunzele plantei Camellia Sinensis. Din cauza procedeului laborios de producere, acest ceai este mai scump decât alte ceaiuri verzi. Cultivatorii japonezi culeg manual plantele, le usucă mai întâi, iar apoi le transformă într-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora între două pietre. Mai departe, ca să obții ceaiul, pudra trebuie amestecată cu atenție cu apă fierbinte, cu o perie din bambus, până se omogenizează foarte bine.
    Consumat în trecut doar de călugării budiști, Matcha este plin de minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți. Studiile arată că un pahar de ceai Matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutrițională și conținut de antioxidanți.
    Absorbit în piele, ceaiul verde Matcha ajută la combaterea acneei și estomparea cicatricilor post-acneice datorită conținutului de substanțe antioxidante cu efect antibacterian și antiinflamator. Acestea combat și efectele radicalilor liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură.

    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

    Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
    Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.
    Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant, catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.

    Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
    Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale.
    Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface PH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă. Este eficient în tratarea acneei, dar și a iritațiilor.

    Uleiul de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)
    Uleiul de ricin mai este numit și „castor oil”, însă nu este nicidecum obținut din sursă animală, ci din planta Ricinus Communis. Acest ulei a fost folosit încă din Antichitate, cunoscându-i-se numeroasele beneficii pentru sănătate și frumusețe.
    Bogat în vitamina E, minerale, acizi grași și proteine, uleiul de ricin menține sănătatea părului, a tenului, dar și a unghiilor. Datorită proprietăților antiinflamatorii, antifungice și antibacteriene,uleiul de ricin este bun și ca tratament pentru diverse afecțiuni de la nivelul pielii (arsuri solare, acnee, pecingine, bătături, negi) și se adaptează cu ușurință la orice tip de ten, fie el sensibil sau uscat.

    Ingrediente INCI: Aqua, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Isopropyl Isostearate, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil & Hydrogenated Vegetable Oil & Camellia Sinensis Leaf Powder.

    Mențiuni

    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate300 ml