Finalizarea comenzii nu este disponibilă cât timp coșul tău este gol.

Private elixir – aur coloidal, ulei abyssinian, tuberoze de India, iasomie de Maui

250.00 lei

  • Descriere
    Private elixir – aur coloidal, ulei abyssinian, tuberoze de India, iasomie de Maui
    Atunci când vine vorba de lux, aurul este unul din cele mai întâlnite cuvinte. Totuși, aurul are reale virtuți mai presus de eleganță și lux: este un incredibil secretolitic de adrenalină și cortizon, favorizând procesele de oxidare celulară, diviziunea și creșterea celulelor, dar având un rol determinant în colagenogeneză. Are proprietăți antiinflamatorii, antibiotice, anticancerigene, cicatrizante, antialergice, imunizante. Astfel, aplicat topic, aurul coloidal este un excepțional tratament antiaging, antialergic, uniformizant al secreției de melatonină. Uleiul de Tuberoze este unul dintre cele mai rare și scumpe arome din lume, având o aromă divină și proprietăți antiaging intense. Iasomia de Maui este întruchiparea rafinamentului și eleganței, fiind într-o sinergie de excepție cu componentele din Private Elixir, aducându-l la exigențele celor mai pretențioase cunoscătoare.

    Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara până la absorbția totală. În cazul tenului cu probleme poate fi folosit și ca bază de machiaj.
    A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15 °C ( la frigider ).

    Ingrediente active/Acțiuni specifice:

    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

    Pantenol (Panthenol)
    • Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator al pielii, utilizat frecvent pentru fortificarea și înfrumusețarea părului și a pielii.

    Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
    • Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

    Extract aloe vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract)
    • Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în formă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
    • În scopuri terapeutice se folosește atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
    • Datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, antifungice, vindecătoare şi de răcorire a zonei pe care este aplicată, aloe vera este foarte utilă în tratarea pielii şi a problemelor acesteia.
    • Astfel, sub formă de creme, loţiuni, geluri, aceasta poate calma durerile provocate de muşcăturile de insecte, ameliorează acneea şi arsurile cauzate de expunerea excesivă la soare, atenuează ridurile, vindecă rapid tăieturile mici şi zgârieturile, grăbind procesul de regenerare a pielii.

    Ulei esențial de iasomie (Jasminum Officinale Flower Oil)
    Dacă trandafirul este numit regele uleiurilor parfumate, iasomia este considerată pe bună dreptate regina lor. De altfel, maeștrii parfumieri menționează că fără iasomie nu există parfum.
    • Uleiul esențial de iasomie este mai mult o esență decât un ulei. Este obținut din plantă, cu ajutorul unui solvent și se numără printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Iasomia are un parfum cald, exotic, floral, care destinde, calmează și înviorează în același timp. În plus, stimulează conștiința de sine și amplifică starea de relaxare și de bine. Acționează pozitiv asupra pielii, dar și a spiritului. În mod tradițional, iasomia își găsește utilizarea în momentele romantice, dar și pentru compensarea energiei feminine din organism.

    Ulei esențial de tuberoze (Polianthes Tuberosa Flower Oil)
    • Polianthes Tuberosa nu are nicio relație botanică sau olfactivă cu trandafirul (roza), în ciuda numelui. Această plantă cu flori mici, albe este de sine stătătoare, una dintre „florile albe” din parfumerie (aceeași clasă căreia aparțin și iasomia și florile de portocal), cu o intensitate și un caracter cremos ce le depășesc pe cele ale multor altor flori. Deși mireasma ei ar putea fi asemuită cu cele ale gardeniei și ale florilor de portocal, tuberoza are aspecte inițiale de camfor (comparabile cu, dar nu la fel de verzi ca gardeniile îmbobocite), de ciuperci înrourate și pământ fertil la înflorire și, mai târziu, când începe să se ofilească, apar aspecte de mucegai și carne sângerândă. Florile naturale sunt atât de intense încât ele pot umple cu mireasma lor o încăpere întreagă și degajă acest miros zile întregi după cules.
    Ingrediente INCI:
    Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Glycerin/Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Oligoelements/ Phenoxyethanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Polianthes Tuberosa Flower Extract, Jasminum Auriculatum Flower Extract.
    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate 30 ml