Triple Hyal and Acne solution 23H

123.00 lei TVA inclus

Probabil cea mai buna formula in tratamentul acneei, creata si testata in Clinica Plush pe cateva sute de paciente reala, Acne Solution este remediul infailibil in tratarea cam tuturor problemelor pielii. O terapie de exceptie, care are la baza o molecula formulata in laboratorul Plush de catre farm. Ioana Marinescu, are ca raspuns pozitiv tratamentul tuturor formelor de acnee sau alergii inflamatorii ale epidermei.

Folosita ca terapie singulara in tratarea acneei pe ten se recomanda aplicarea dimineata si seara dupa curatarea cu una din formulele de apa micelara Plush.

Produsul este o formula versatila, se poate utiliza si in tratarea acneei de pe corp sau a foliculitei. Se aplica pe zonele afectate zilnic seara dupa dus si se doarme cu produsul peste noapte. Pentru tratarea foliculitei se recomanda alternarea produsului Triple hyal acne solution cu uleiul piele atopica Shape of You.

In cazul formelor grave de acnee, recomandam a se trimite, inainte de a comanda produsul, cateva fotografii cu zonele afectate, pentru a alege produsul potrivit, sau pentru a vi se crea, personalizat, o formula specifica problemei Dvs.

Mentiuni:
Deoarece produsele sunt realizate personalizat, pentru fiecare comanda, formula lor poate fi modificata fata de reteta initiala, prin imbogatirea acesteia cu active noi, active care maresc gradul de eficacitate al produsului.
Timpul de executie si livrare al comenzii dvs poate varia intre o zi si trei zile lucratoare, in functie de programarile formularilor din laborator.

INGREDIENTE ACTIVE / PROPRIETATI:

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

  • Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

  • Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine si reduce riscul de aparitie a ridurilor pe viitor.

Azulena liposolubila (Guaiazulene)

  • Azulena este componentul principal al uleiului esential de flori de musetel, Matricaria recutita L., [Fam. Asteraceae] si al altor specii de plante inrudite.
  • Poate fi folosita pentru reducerea aspectului pielii obosite si a ridurilor.

 Extract de propolis

Studiile arata ca nu mai putin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite si 30 de tipuri de virusuri pot fi distruse de propolis care este considerat cel mai puternic remediu natural antiinfectios.

Propolisul este un amestec de substante vindecatoare adunate de albine din natura (provenite din mugurii si scoarta plopilor, mestecenilor, castanilor, salciilor, frasinilor, aninilor sau altor specii de pomi, chiar si cei fructiferi.

Propolisul este un excelent antibiotic care actioneaza progresiv inhiband dezvoltarea bacteriilor, refacand tesuturile lezate de acestea.

 ! Poate provoca reactii la persoanele alergice la polen.

 Ulei de Tamanu ( Calophyllum Inophyllum Oil)

Daca ar exista reteta magica pentru vindecarea absoluta prin remedii naturale cu siguranta uleiul de Tamanu ar fi ingredientul principal.

Arborele de Tamanu este intalnit in zona tropicelor, cu precadere Madagascar sau Polinezia.

Uleiul este extras prin presare la rece din nuca de Tamanu, iar efectele terapeutice acopera o gama larga de afectiuni de piele și nu numai. Femeile trecute de prima tinerete,  originare din Polinezia au devenit cunoscute pentru tenul cu aspect tanar si sanatos datorita acestui minunat ulei.

Ulei de Tamanu se remarca in fata celorlalte printr-o capacitate foarte mare de regenerare si cicatrizare a tesuturilor. Compozitia sa include trei clase principale de lipide (neutro, glico si fosfolipide), precum si trei substante unice printre uleiurile vegetale (acidul calofilic, antibioticul natural numit lactona si antiinflamatorul numit calofilolid). Acest profil ii ofera calitati aproape asemenatoare medicamentelor in cazul ranilor.

Textura uleiului de Tamanu il face cel mai potrivit pentru tenul cu acnee. Proprietatile sale antiinflamatorii si antibacteriene si  contributia adusa la vindecarea mult mai rapida a ranilor il transforma in ingredientul ideal pentru tratarea diferitelor forme de acnee. Sustine tratarea infectiilor cu ciuperci si bacterii. Actionand in profunzime, calmeaza durerile si scurteaza durata de vindecare, reduce leziunile, mancarimile si roseata.

 Ulei de canepa (Cannabis Sativa Seed Oil)

Uleiul de canepa este o sursa buna de acizi grasi Omega-3 si Omega-6, vitamina A si E, potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu si fosfor. Incetineste deteriorarea celulara, catifeleaza si regenereaza pielea.

Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)

Obtinut din bobul de orez presat la rece, rafinat in vederea eliminarii mirosului si impuritatilor, uleiul de orez este considerat cel mai sanatos ulei folosit in alimentatie datorita concentratiei mari de vitamine si nutrienti. In compozitia sa se gasesc numerosi antioxidanti, vitaminele B, C și E, acizi grasi, calciu si potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment daca frumusetea lor este asemanata cu orezul.

Se adapteaza cu usurinta pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilia, cu iritatii, roseata, cuperoza, dermatita.

Dupa aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate si confera un luciu natural in timp ce hidrateaza si regenereaza pielea fara a lasa senzatia de ten gras.

Are un puternic efect antirid, uniformizeaza culoarea pielii si incurajeaza circulatia la nivelul epidermei.

 Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)

•          Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nuca de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu. Din compozitia uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate.

•          Pe langa aroma placuta, delicioasa, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifeland pielea si oferindu-i luminozitate si stralucire.

Ceara organica de albine (Cera Alba)

Inca din timpuri antice, ceara de albine a fost folosita in diverse preparate medicale. In prezent, ea este folosita cu succes in preparate cosmetice avand efect anti-bacterian si antiinflamator.  Ceara de albine formeaza un strat protector mentinand vitaminele in piele, lasand pielea sa respire si conferind un nivel optim de hidratare.

Ulei de Neem (Media Azadirachta Seed oil)

Cultivat in India, copacul de neem este cunoscut ca remediu de exceptie pentru piele și par de mii de ani, motiv pentru care i se mai spune si ,,planta cu o promisiune”.

Uleiul de neem contribuie la indepartatea mancarimii scalpului, matretii, contribuie la obtinerea unui par fin, stralucitor și sanatos. In plus, intareste radacina parului, stimuland in acelasi timp cresterea lui.

Uleiul de Neem este cunoscut ca “panaceu al tuturor bolilor”, fiind folosit  petru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii: acnee, piele uscata, dermatita seboreica, eczeme, pori dilatati. Trateaza cicatricile, ciupercile, ranile.

Ulei de busuioc (Ocimum Basilicum Herb Oil)

Busuioc in limba greaca inseamna rege, iar legenda spune ca imparatul Constantin si imparateasa Elena au descoperit Sfanta Cruce in locul in care crestea busuiocul.

Proprietatile uleiului de busuioc pentru piele:

·       Reduce aparitia punctelor negre si a cosurilor;

·       Echilibreaza secretia glandelor sebacee;

·       Eficient impotriva bacteriei Propionibacterium acnes.

 Ulei de salvie (Salvia Officinalis Oil)

 Recunoscuta din Antichitate ca “Iarba Sfanta”, salvia are capacitate miraculoase in ceea ce priveste ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica, pori dilatati si chisturile comedogenice.

 Ulei de ghimbir (Zingiber Officinalis Oil)

 Este o planta ce isi are originea in Asia, in tari precum India si China. Medicina naturista este bogata in tratamente cu ghimbir.

Este un excelent purificator al tenului incarcat, obosit avand efect detoxifiant.

 Mentiuni

Deoarece produsele sunt realizate personalizat, pentru fiecare comanda, formula lor poate fi modificata fata de reteta initiala, prin imbogatirea acesteia cu active noi, active care maresc gradul de eficacitate al produsului.
Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar daca ambalajul poate diferi fata de cel de prezentare va asiguram de garantia si calitatea terapiei Dvs. #Plush

Timp de Livrare

Timpul de executie si livrare al comenzii dvs poate varia intre o zi si trei zile lucratoare, in functie de programarile formularilor din laborator.

Livrarea Produselor

Livrarea se realizeaza prin GLS si va fi achitata separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, in functie de zona de livrare)%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

 

Categories: ,

Description

Additional information

Weight 50 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

Loading...
WordPress Lightbox Plugin