Pure 04 Sebuless - spray pentru față Plush Bio

199 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pure 04 Sebuless - spray pentru față Plush Bio
 
Formula spray Pure 04 Sebuless este gura de oxigen pentru tenurile grase, cu exces de sebum. Foarte ușor de utilizat și aplicat, Pure 04 Sebuless face parte din gama formulelor spray de la Plush menite să completeze rutina de îngrijire chiar și atunci când ne aflăm la birou, sală, saună sau pur și simplu dorim să echilibrăm secreția de sebum și să împiedicăm apariția senzației de ten încărcat sau lucios.
 
Aplicat dimineața înainte de rutina uzuală sau ca bază de machiaj matifiază tenul și echilibrează secreția de sebum, ajutând formulele ser sau crema din rutină să acționeze mai intens.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Extract de Enantia Chlorantha
 
Originară din Africa, această plantă este cunoscută printre localnici pentru proprietățile sale antiinflamatoare și antipiretice. Contribuie la reglarea secreției de sebum, reduce aspectul lucios al tenului, estompează aspectul porilor dilatați și echilibrează tenurile grase.
 
Lime fruit (Citrus Aurantifolia Seed Oil)
 
Atunci când este aplicat pe piele ajută la curățarea în profunzime a porilor. Stimulează secreția de colagen, încetinește și îmbunătățește textura pielii.
 
Extract de liliac (Syringa Vulgaris (Lilac) Extract)
 
Pe lângă frumusețea și parfumul îmbietor, florile de liliac au efect tonic și astringent. Liliacul are efect purifiant, dar în același timp echilibrează tenurile grase și tonifică pielea.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

 
Cum se foloseste produsul?

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER -6, SYRINGA VULGARIS EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, ENANTHIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, POTASIUM SORBATE, CITRUS AURANTIFOLIA SEED OIL, OLEANOLIC ACID.

 

gras

matifiază, controlează producția de sebum
 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală recomandată sau ca bază de machiaj. Poate fi folosit în combinație cu Pure 01, 02 sau 03.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari