Pure 06 Spray Tri Mushroom Restoring Complex - spray pentru față Plush Bio

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pure 06 Spray Tri Mushroom Restoring Complex - spray pentru față Plush Bio

Extractul de ciuperci folosit în această formulă de spray pentru ten este un activ botanic cu rol esențial în reducerea disconfortului generat de inflamații, oferind în același timp proprietăți antioxidante. 

Extractul utilizează o abordare nouă în ceea ce privește cosmeticele botanice valorificând prezența glutaminei din trei specii de ciuperci ( Ganoderma Lucidum, Inonotus Obliquus și Cordyceps Sinensis ) care conlucrează pentru a menține frumusețea și sănătatea pielii. 

Astfel rezultă un activ care ajută la hrănirea, regenerarea și rejuvenarea pielii promovând un mediu izotonic benefic pentru sănătatea acesteia. 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, GANODERMA LUCIDUM EXTRACT, INONOTUS OBLIQUUS (MUSHROOM) EXTRACT, CORDYCEPS SINENSIS EXTRACT, SQUALANE, LACTOBACILLUS FERMENT, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER -6, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

toate tipurile de ten

antioxidant, antiinflamator

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală recomandată sau ca bază de machiaj. Poate fi folosit în combinație cu toate produsele din gama Pure.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare:A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari