Pure 12 Cranberry Enzyme - spray pentru față Plush Bio

199 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pure 12 Cranberry Enzyme - spray pentru față Plush Bio

"Pure 12 Cranberry Enzyme" poate face minuni pentru frumusețea tenului dumneavoastră. Extractul de merișoare are rol antioxidant, protejează pielea de efectele factorilor de mediu și stimulează producția de colagen. 
Merișoarele, considerate super fructe, sunt cunoscute pentru numeroasele beneficii aduse sănătății. Un pahar de suc de merișoare conține cantitatea de vitamina C necesară într-o zi. Enzimele din merișoare conțin agenți care ajută la dizolvarea celulelor moarte de la suprafața pielii, diminuând semnele îmbătrânirii, conferind pielii un aspect regenerat.  
Exfolierea zilnică este fără doar și poate importantă datorită faptului că astfel ajutăm la îndepărtarea celulelor moare, conferind pielii radianță și prospețime.  În plus, exfolierea regulată ajută la estomparea liniilor fine. Forma clasică de exfoliere implică utilizarea unui scrub cu particule abrazive. Enzimele prezente în merișoare ne pot ajuta să realizăm o exfoliere blândă a pielii fară a folosi un produs cu particule abrazive.  
Extractul de merișoare din "Pure 12 Cranberry Enzyme"  ajută la dizolvarea celulelor moarte și îndepărtarea blândă a acestora, revitalizând pielea. Acest tip de exfoliere este foarte delicat, ceea ce înseamnă că produsul poate fi utilizat zilnic în comparație cu un scrub cu particule abrazive care poate fi folosit doar de două ori pe săptămână.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, SQUALANE, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER -6, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, LEUCONOSTOC, RADISH ROOT FERMENT FILTRATE,  ETHYLHEXYLGLYCERIN.

toate tipurile de ten

antioxidant, protejează pielea de efectele factorilor de mediu, stimulează producția de colagen

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală recomandată sau ca bază de machiaj. Poate fi folosit în combinație cu toate produsele din gama Pure.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari