Pure Extract 8 Retinol ( ser antiaging cu Retinil 0.1% ) Plush Bio

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Ser Pure Extract 8 Retinol ( ser antiaging cu Retinil 0.1% ) Plush Bio
 
Este un ser care n-ar trebui să lipsească din îngrijirea împătimitelor de skincare. Extras din beta-caroten, activul principal din aceast produs este de formă pură rezultând o formulă anti-aging care satisface nevoile și celor mai pretențioase tenuri. Este indicat în mod special persoanelor fumătoare sau care lucrează în medii închise.
 
Ingredient activ:  Retinyl Palmitate
 
! Nu se recomandă utilizarea în caz de hipersensibilitate la orice component al produsului, sarcină, alăptare.
 
Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu Ser Pure Extract 8 Retinol ( ser antiaging cu Retinil 0.1% ).
Nu se recomandă inițierea rutinei cu retinoizi în combinație cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.
În timpul rutinei cu acest ser, recomandăm aplicarea cremei Confort Extrem - Protecție Minerală UV +++ dimineața.
Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și retinoizii.
Nu se recomandă inițierea rutinei cu acest produs în combinație cu alte terapii/ rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi. Nu se recomandă inițierea rutinei cu produsul  sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate ( de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc. ) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi sensibili, produsul poate induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuită să întrerupă complet rutina cu produsul. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea pe care se aplică produsul și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, poate provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele unde se aplică produsul.
Copii: Siguranță în utilizare și eficacitatea în cazul copiilor, nu au fost stabilite.
 
Ingrediente active/Acțiuni Specifice:
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
•  Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la regenerarea mai rapidă a pielii şi la estomparea cicatricilor.
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, ajută la estomparea liniilor fine.
 
Vitamina A (Retinyl Palmitate)
 
• Vitamina A întârzie apariția ridurilor și le reduce dacă acestea au început să apară deja.
• Atenuează petele maronii și reduce disconfortul generat de pielea iritată.
 
Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
 
Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă, cu iritații. După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un aspect natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras. Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii, stimulând microcirculația la nivelul epidermei.
 

! Testat dermatologic

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

 
Cum se foloseste produsul?

AQUA, ORYZA SATIVA BRAN OIL, RETINYL PALMITATE, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCINE SOJA OIL, ZEA MAYS OIL, PHENOXYETHANOL.

sensibil, cu aspect tern

conferă elasticitate, fermitate, estompează liniile fine

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara (o cantitate mică din produs) pe tenul proaspăt curățat și loționat, până la absorbția totală. 

A se folosi împreună cu crema Confort Extrem - Protecție Minerală UV +++.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

! Testat dermatologic

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari