Regenerate your hair/ Spray balsam pentru regenerarea părului Plush Bio

129 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Regenerate your hair/ Spray balsam pentru regenerarea părului Plush Bio
 
Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 3-4 ori pe săptămână, pe scalp și pe lungimea firului de păr (nu necesită clătire). 
 
•    este excelent pentru părul uscat, normal și chiar pentru cel gras.
•    protejează părul de la rădăcină până la vârfuri.
•    are rol de protecție și hidratare; 
•    reduce electrizarea părului.
 
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Squalane
 
• substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
• are rol de protecție și hidratare;
• susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire ale părului.
 
Hemisqualane
 
• Este un emolient excelent, non-comedogenic, care ajută la reducerea pierderii continue a hidratării, lucru care duce la uscarea și deshidratarea părului.
• Datorită greutății sale moleculare scăzute se întinde mult mai ușor, nu încarcă părul, fiind absorbit rapid de acesta.
• Reduce electrizarea părului.
• Este excelent pentru părul uscat, normal și chiar pentru cel gras.
 
Derivate organice de ulei de cocos
 
• Acizii grași din uleiul de cocos protejează părul de la rădăcină până la vârfuri.
• Antioxidanții, vitamina K și E, mineralele și fierul hrănesc firul de păr și stimulează regenerarea acestuia.
 

! TESTAT DERMATOLOGIC

 

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea și înfrumusețarea părului. 
 

Farm. Ioana Marinescu, fondator Plush Bio a conceput gama Plush Bio de îngrijire a părului special pentru scalpul sensibil.
 

În ultimul timp, stresul afectează din ce în ce mai mult sănătatea zonei scalpului atât la femei, cât și la bărbați. Tot mai multe persoane au probleme precum: căderea părului, mătreață, subțierea sau devitalizarea părului, disconfort la nivelul scalpului. Astfel gama de îngrijire a părului Plush Bio a fost creată atât pentru a înfrumuseța părul, cât și pentru a reduce disconfortul creat de diferitele probleme specifice ale pielii din zona scalpului ( Iconic Hair Spa Plush Bio, Iconic Shampoo Plush Bio și Iconic Hair Mask Plush Bio ), pentru a ajuta la revitalizarea părului ( Regenerate your hair Plush Bio ) sau a reduce căderea părului ( Love your hair Plush Bio, Grow your hair Plush Bio ).

AQUA, CETEARYL OLIVATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLIVATE, LACTITOL, XYLITOL, PEG-6CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES.

păr uscat, deshidratat 

regenerează părul

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 3-4 ori pe săptămână, pe scalp și pe lungimea firului de păr (nu necesită clătire).

A se evita contactul cu ochii.

 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

! TESTAT DERMATOLOGIC

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari