Reparatrice hair ultra bonding infusion/ Spray reparator pentru păr

249 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Reparatrice hair ultra bonding infusion/ Spray reparator pentru păr - lemn de santal și vanilie mexicană

Acțiunea „pro bonding” aduce în prim-plan o perspectivă nouă în ceea ce privește îngrijirea părului și anume îngrijirea preventivă. Așa cum o rutină antirid începută la timpul potrivit face minuni pentru frumusețea pielii peste ani tot astfel și îngrijirea proactivă a părului vă va ajuta să preveniți uscarea sau deterioarea acestuia. Activele „pro bonding” derivate din bambus constau în peptide cationice bivalente care se auto-asamblează și lipesc efectiv un film unic pe cuticula firului de păr. Protejarea cuticulei firului de păr este esențială pentru a preveni degradarea acestuia. Prin urmare, tehnologia „pro bonding” restabilește rezistența fibrei capilare și conferă protecție împotriva tratamentelor chimice, produselor de styling, factorilor de mediu etc. Rezultă astfel un produs de îngrijire care vă ajută să îngrijiți proactiv părul, îi conferă protecție și sigilează cuticulele și vârfurile despicate.

Un alt activ de ultimă generație în industria îngrijirii părului încorporează micelii de ciuperci și conferă proprietăți de regenerare  formând o barieră de protecție împotriva agresorilor externi precum poluarea și daunele termice. În plus, acesta îmbunătățește rezistența și elasticitate firului de păr și îl restructurează după vopsire prin sigilarea cuticulelor. Eficiența în ceea ce privește protejarea, regenerarea și restructurarea firului de păr este una completă și se aplică atât în cazul părului vopsit, cât și a celui care nu a fost supus diferitelor proceduri cosmetice.  

Uleiul esențial de lemn de santal este compus din elemente benefice pentru îngrijirea podoabei capilare. Astfel, poate ajuta la stoparea căderii părului și poate fi un element important în regenerarea acestuia. 

Vanilia este un ingredient botanic cheie în industria cosmetică pentru că pe lângă mirosul dulce, aromat, aduce numeroase beneficii părului. Acesta poate ajuta la regenerarea firului de păr conferind acestuia volum și strălucire.

De asemenea, spray-ul încorporează un activ complex care susține frumusețea părului și sănătatea scalpului contribuind la formarea proteinelor. În plus, conferă protecție antioxidantă  împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi, ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare la nivelul scalpului și repară firul de păr. Activul este extrem de eficient în a conferi protecție părului împotriva efectelor tratamentelor chimice din timpul procedeelor de vopsire, decolorare sau styling. Toate aceste procese afectează sănătatea părului ducând la degradarea acestuia. În plus, părul vopsit sau supus diferitelor procedee/ tratamente de styling este mult mai predispus la rupere, este fragil și uneori greu de aranjat/ coafat. Acest ingredient activ are ca scop neutralizarea efectelor negative ale tuturor acestor procedee și aduce în prim-plan o nouă perspectivă în ceea ce privește îngrijirea părului și anume îngrijirea preventivă și protecție părului în fața efectelor tratamentelor chimice sau de styling la care ne supunem părul de-a lungul timpului.  

Având în vedere activele complexe care compun această formulă produsul este unul care acoperă necesitățile de îngrijire ale tuturor tipurilor de păr și protejează, fortifică și regenerează părul și scalpul. 

 

Farm. Ioana Marinescu, fondator Plush Bio a conceput gama Plush Bio de îngrijire a părului special pentru scalpul sensibil.


În ultimul timp, stresul afectează din ce în ce mai mult sănătatea zonei scalpului atât la femei, cât și la bărbați. Tot mai multe persoane au probleme precum: căderea părului, mătreață, subțierea sau devitalizarea părului, disconfort la nivelul scalpului. Astfel gama de îngrijire a părului Plush Bio a fost creată atât pentru a înfrumuseța părul, cât și pentru a reduce disconfortul creat de diferitele probleme specifice ale pielii din zona scalpului ( Iconic Hair Spa Plush Bio, Iconic Shampoo Plush Bio și Iconic Hair Mask Plush Bio, gama Reparatrice ), pentru a ajuta la revitalizarea părului ( Regenerate your hair Plush Bio, gama Reparatrice ) sau a reduce căderea părului ( Love your hair Plush Bio, Grow your hair Plush Bio, gama Reparatrice ).

Cum se foloseste produsul?

AQUA, PHYLLOSTACHYS BAMBUSOIDES EXTRACT, POLYQUATERNIUM-80, LENTINUS EDODES MYCELIUM EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, HYDROLYZED PEA PROTEIN, SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LACTOBACILLUS FERMENT, SANTALUM SPICATA WOOD OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, CITRAL, LIMONENE, FARNESOL.

toate tipurile de păr

Întărește și regenerează firul de păr. Hidratează, conferă protecție și strălucire părului și îl face mai ușor de aranjat, restructurează lungimile, sigilează cuticulele și vârfurile despicate.

Instrucțiuni de utilizare: Agitați produsul înainte de utilizare. Apoi pulverizați o cantitate suficientă de produs, pe părul umed sau uscat, pe lungimi și pe vârfuri. A nu se clăti părul după utilizare. A se folosi o dată pe zi.

Evitați contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic pe piele sensibilă!


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari