Reparatrice Oil/ Ulei reparator Plush Bio

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Reparatrice Oil/ Ulei reparator

Uleiul reparator „Reparatrice”  este un blend de uleiuri cu caracter intens reparator: ulei de Kukui, Kalahari, Marula, moringa, pracaxi și mușețel. Produsul se absoarbe rapid în piele, iar datorită compoziției unice: uleiuri cu rol calmant, regenerant are proprietăţi reparatoare asupra pielii. Ajută la estomparea semnelor și a cicatricilor stimulând producția de colagen.

Datorită compoziției sale ( acizi grași esențiali precum acidul linoleic și Omega-3, vitaminele A, C și E ),  uleiul de Kukui penetrează cu ușurință epiderma, o hrănește și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii. 

Uleiul de pepene de Kalahari poate fi extrem de eficient în repararea leziunilor pielii și estomparea cicatricilor. Acizii grași Omega-6 și Omega-9 se află printre componentele principale ale uleiului. Acesta stimulează regenerarea celulelor epiteliale, acționând pozitiv pentru a restructura și reface epiderma. 

Apreciat și foarte căutat, deosebit de bogat în antioxidanți, uleiul de Marula este adesea utilizat în rutinele antirid, pentru a obține o piele cu aspect mai tânăr, proaspăt, cu un ton radiant. Bogat în steroli, conferă pielii un aspect mai ferm și mai elastic, ajutând la menținerea unui nivel optim al hidratării cutanate.

Mușețelul este utilizat încă din Antichitate de către greci și romani fiind printre primele plante pe care oamenii le-au folosit în scopuri terapeutice. În prezent, mușețelul este cea mai folosită plantă medicinală. Componentele active principale ale mușețelului: chamazulene, apigenina și bisabolol penetrează pielea și au efect antiinflamator accelerând procesele de regenerare celulară. În plus, ajută la hidratarea și hrănirea pielii și este extrem de eficient în calmarea acesteia.

Un ulei exotic de origine amazoniană, uleiul de pracaxi este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală. Astfel, poate ajuta la cicatrizare, previne și estompează petele pigmentare, hrănește și reface echilibrul lipidic în timp ce stimulează reînnoirea celulară. 

Uleiul de Moringa conține acid oleic, nutrienţi, vitamine, acizi linoleici şi palmitoleici care ajută la hrănirea intensivă a pielii. În plus, este un emolient excelent menținând pielea hidratată.  Având un important caracter regenerant, energizează tenurile terne, conferă radianță pielii și stimulează reînnoirea celulară.

 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

ALEURITES MOLUCCANA, CITRILLUS LANATUS SEED OIL, SCLEROCARYA BIRREA SEED, MORINGA OLEIFERA SEED, PENTACLETHRA MACROLOBA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CHAMOMILLA RECUTITA OIL.

toate tipurile de ten, cu semne, cicatrici post-acnee

ajută la estomparea cicatricilor, regenerare, reparator

Începeți prin a testa produsul în zona din spatele urechii și a îl folosi apoi progresiv, între 1-3 minute. Ulterior, aplicați produsul seara, câteva picături, cu masaj ușor pe tenul proaspăt curățat și loționat. Recomandăm a se folosi împreună cu rutina dedicată tipul Dvs. de ten.

Evitați contactul cu ochii!

 În caz de contact cu ochii clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute

Modalitate de păstrare:   A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari