Retinil 0.1% - cremă Plush Bio pentru estomparea imperfecțiunilor acneice

140 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Retinil 0.1% - cremă Plush Bio pentru estomparea imperfecțiunilor acneice
 
! Se recomandă utilizarea conform schemei care se trimite odată cu produsul.
 
 
Ingredient activ Retinyl Palmitate (Vitamina A 0.1%)
 
Retinil 0,1% Plush este cremă destinată tenurilor acneice, cu imperfecțiuni, și ajută la estomparea acestora
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, ajută la netezirea liniilor fine.
 
Vitamina A (Retinyl Palmitate)
 
• întârzie apariția ridurilor și ajută la diminuarea celor existente;
• atenuează petele maronii și catifelează pielea.
• ajută la reducerea nivelul de sebum, reducând astfel inflamațiile de la nivelul pielii.
• este compatibilă cu toate tipurile de ten.
 
Squalane
 
• substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
• are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.
 
Ceară organică de albine (Cera Alba)
 
Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate pentru ten. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
 
Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
 
Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate. Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.
 
Camellia Oil (Camellia Japonica Seed Oil)
 
Uleiul de Camellia Sinensis este extras din semințele plantei de ceai. Femeile din China folosesc zilnic acest ulei în ritualul de îngrijire. Este un excelent hidratant pentru piele datorită conținutului său excepțional de acid oleic (Omega-9). Este absorbit rapid și ușor în piele.
 
Betacaroten (Beta-Carotene)
 
• Betacarotenul este renumit pentru rolul protector pe care îl are asupra pielii. Proprietățile antioxidante ale acestuia ajută pielea să se mențină tânără și frumoasă, reducând efectul radicalilor liberi la nivel cutanat.
• Imperfecțiunile pot fi ameliorate cu ajutorul betacarotenului.
 
! Nu se recomandă utilizarea Retinil Plush în caz de hipersensibilitate la orice component al acestui produs, sarcină, alăptare.
Folosirea produsului Be White nu este recomandată în cazul în care foloșiți rutina cu Retinil 0.1%. 
 
Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu Retinil.
În timpul rutinei cu Retinil, recomandăm aplicarea cremei Confort Extrem - Protecție Minerală UV +++ dimineața.
Nu se recomandă inițierea rutinei cu Retinil 0.1 % Plush în combinație cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.
Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și retinoizii.
 
Nu se recomandă inițierea rutinei cu Retinil 0,1% Plush sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi sensibili, Retinil 0,1% Plush poate induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet rutina cu Retinil 1% Plush. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea pe care se aplică Retinil 0,1%  Plush și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, poate provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele pe care se aplică produsul.
 
 
Recomandare Plush: după 3 săptămâni de aplicare Retinil recomandăm introducerea unei creme de regenerare. Retinil se va aplica într-o cantitate minimă, suficientă pentru a acoperi suprafața afectată, utilizând o dischetă, bumbac, lână sau vârfurile degetelor curate. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de cremă ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute pentru aplicare. Aplicarea cremei cu Retinil 0,1% Plush poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, crema cu Retinil 0,1%  Plush poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar produsul sau să se reducă frecvența de aplicare, produsul se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când persoana va fi capabilă să tolereze produsul. Excesul aplicării de Retinil 0,1% Plush nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire marcată de descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea de Retinil 0,1%  Plush se va întrerupe câteva zile înainte ca rutina să fie reluată. În timpul primelor săptămâni de aplicare a produsului, se poate produce o exacerbare aparentă a leziunilor inflamatorii. Aceasta se datorează acțiunii în profunzime a produsului, asupra unor leziuni neobservate inițial și nu se consideră un motiv de întrerupere a produsului. Odată ce s-a obținut un răspuns satisfăcător, îmbunătățirea acestuia poate fi menținută prin aplicații de o frecvență mai mică. Înainte de începerea rutinei cu Retinil 0,1%  Plush, suprafețele pe care trebuie aplicat produsul vor fi curățate în întregime, cu apa micelară specifică tipului de ten. Suprafețele de piele pe care se aplică produsul se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea cremei cu Retinil 0,1% Plush. În timpul rutinei cu Retinil 0,1%  Plush se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele pe care se aplică produsul, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica crema cu Retinil 0,1% Plush. Se vor evita produsele de toaletă astringente.
În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, cu pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru aplicare. Persoanele vor avea grijă a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee în noaptea dinaintea aplicării produsului Retinil 0,1% Plush, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea pe care se aplică crema cu Retinil 0,1%  Plush.
 
Reacții posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsură, usturime, senzație de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamare și hipo- sau hiperpigmentare temporară.
 
ATENȚIE! În caz de sensibilizare a tenului, recomandăm întreruperea schemei conform instrucțiunilor primite în colet împreună cu produsul.
 
 
 
Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora.

Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

 
Cum se foloseste produsul?

AQUA, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, CERA ALBA, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA SEED OIL, PHENOXYETHANOL, GLYCINE SOJA OIL, BETA CAROTENE, ZEA MAYS OIL, LAURETH-3, GLYCERYL LAURATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, PIROCTONE OLAMINE, LINALOOL.

tenuri acneice, cu imperfecțiuni

estompează imperfecțiunile tenului

A nu se folosi în sarcină sau alăptare!

Instrucțiuni de utilizare: aplicați conform recomandării.

Plush Bio recomandă următoarele: primele 3 săptămâni - aplicați produsul (o cantitate mică din produs), de 2 ori pe săptămână, luni și joi, timp de o oră, după care  îndepărtați folosind loțiune (apă micelară). Începând cu săptămâna a 4-a, aplicați de 2 ori pe săptămână, luni și joi, însă lăsați produsul să acționeze peste noapte.

În cazul aplicării abuzive, poate cauza exfolierea sau iritarea epidermei.

Opriți aplicarea în cazul în care observați apariția oricărui tip de reacție adversă.

În caz de contact cu ochii, clătiți abundent cu apă!

Evitați contactul cu ochii și buzele! 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari