Retinol 0.3% - cremă Plush Bio pentru estomparea imperfecțiunilor acneice

198 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Retinol 0.3%  - cremă Plush Bio pentru estomparea imperfecțiunilor acneice

Utilizați produsul conform cu schema trimisă odată cu acesta.
 
Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora.
Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

 
Ingredient activ: Retinol 0.3% 
 
Retinol 0,3 % este un produs destinat pielii cu imperfecțiuni, foliculită, pete pigmentare.
 
Nu se recomandă utilizarea produsului în caz de hipersensibilitate la orice component al acestui produs, sarcină, alăptare.
Folosirea produsului Be White nu este recomandată în cazul în care foloșiți produsul Retinol 0.3%. 
 
Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu Retinol 0.3%.
În timpul rutinei cu Retinol 0.3% , recomandăm aplicarea cremei Confort Extrem - Protecție Minerală UV +++ dimineața.
Nu se recomandă inițierea rutinei cu Retinol 0.3% în combinație cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.

Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și retinoizii.

Nu se recomandă inițierea rutinei cu Retinol 0,3%  sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi cu piele sensibilă, Retinol 0,3%  poate induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet rutina cu Retinol 0.3%. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea pe care se aplică Retinol 0,3% și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, poate provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele pe care se aplică produsul.
 
Copii: Siguranță în utilizare și eficacitatea în cazul copiilor, nu au fost stabilite.
 
Efect

Retinol 0.3% poate ajuta la îmbunătățirea aspectului tenurilor acneice, cu imperfecțiuni, hiperpigmentate sau cu foliculită. 

Retinol 0.3% poate reducere ridurile, stimula producția de colagen sau depigmenta.

Sugestie de aplicare

Produsul poate fi folosit atât pe ten, cât și pe corp.

Instrucțiuni de utilizare: Sugerăm ca în primele 3 săptămâni produsul să fie aplicat de două ori pe săptămână (o cantitate mică de produs), luni și joi, timp de o ora, seara, după care se curăță cu apă micelara. Începând cu săptămână a 4-a se poate aplica de două ori pe săptămână, luni și joi, însă produsul va fi lăsat să acționeze pe piele peste noapte. 

În cazul aplicării abuzive, poate cauza exfolierea epidermei sau iritație. 

În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență!

Recomandăm folosirea produsului impreună cu o cremă de regenerare sau un ulei regenerant: Cremă cu miere de Manuka, First Aid Oil - ulei regenerant și cicatrizant pentru ten, Cremă Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti, Cremă Vaccin Anti-Aging l - extract de iris imperial, Baby Doll - cremă ultra-hidratantă, Shape of You - ulei de corp piele atopică (în cazul utilizării produsului pe corp) .

Retinol 0.3% se va aplica într-o cantitate minimă, suficientă pentru a acoperi suprafața avizată, utilizând o dischetă, bumbac, lână sau vârfurile degetelor curate. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de cremă ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute pentru aplicare. Aplicarea cremei cu Retinol 0,3% poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, crema cu Retinol 0,3% poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar produsul sau să se reducă frecvența de aplicare, produsul se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când persoana va fi capabilă să tolereze produsul. Excesul aplicării de Retinol 0,3%  nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire marcată de descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea de Retinol 0,3%  se va întrerupe câteva zile înainte ca rutina să fie reluată.

În timpul primelor săptămâni de aplicare a produsului, se poate produce o exacerbare aparentă a leziunilor inflamatorii. Aceasta se datorează acțiunii în profunzime a produsului, asupra unor leziuni neobservate inițial și nu se consideră un motiv de întrerupere a produsului. Odată ce s-a obținut un răspuns satisfăcător, îmbunătățirea acestuia poate fi menținută prin aplicații de o frecvență mai mică. Înainte de începerea rutinei cu Retinol 0,3%, suprafețele pe care trebuie aplicat produsul vor fi curățate în întregime, cu apa micelară specifică tipului de ten. Suprafețele de piele pe care se aplică produsul se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea cremei cu Retinol 0,3%. În timpul rutinei cu Retinol 0,3% se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele pe care se aplică produsul, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica crema cu Retinol 0,3%. Se vor evita produsele de toaletă astringente.


În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, cu pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru aplicare. Persoanele vor avea grijă a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee în noaptea dinaintea aplicării produsului Retinol 0,3%, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea pe care se aplică crema cu Retinol 0,3%.
 
Reacții posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsură, usturime, senzație de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamare și hipo- sau hiperpigmentare temporară.
 
ATENȚIE! În caz de sensibilizare a tenului, recomandăm întreruperea aplicării produslui conform instrucțiunilor primite în colet împreună cu produsul.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

AQUA, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, CERA ALBA, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, CAPRYLIC /CAPRYC TRIGLYCERIDE, RETINOL, PHENOXYETHANOL, PHOSPHOLIPIDS, LAURETH-3, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA SEED OIL, GLYCERYL LAURATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LINALOOL, BETA CAROTENE, LACTOBACILLUS FERMENT, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, PIROCTONE OLAMINE.

ten cu imperfecțiuni, foliculită, hiperpigmentat

  • poate ajuta la: estomparea ridurilor, stimularea producției de colagen, estomparea petelor pigmentare, estomparea imperfecțiunilor acneice

A nu se folosi în sarcină și alăptare!

Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate și/sau alergii la unul din ingrediente!

Instrucțiuni de utilizare: Plush Bio recomandă următoarele: primele 3 săptămâni - aplicați produsul de 2 ori pe săptămână (o cantitate mică de produs), luni și joi, timp de o oră, seara, după care îndepărtați folosind loțiune (apă micelară). Începând cu săptămână a 4-a, aplicați de 2 ori pe săptămână, luni și joi, însă lăsați produsul să acționeze peste noapte.

În cazul aplicării abuzive, poate cauza exfolierea sau iritarea epidermei.

Opriți aplicarea în cazul în care observați apariția oricărui tip de reacție adversă și consultați un medic.

În caz de contact cu ochii și buzele, clătiți abundent cu apă!

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperaturi cuprinse între 5-15 °C. 

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Testat dermatologic!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari