Russian Doll - Intensive Plumping Lip Balm/ balsam de buze cu efect de mărire intensivă Plush Bio

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Russian Doll - balsam de buze cu efect de mărire intensivă Plush Bio

Formulat cu ingrediente luxuriante: caviar rusesc, extract de platină & aur, balsamul de buze cu efect de mărire intensivă "Russian Doll" conferă buzelor dumneavoastră un efect de catifelare, regenerând și hidratând datorită conținutului de acidului hialuronic. După absorbția totală a produsului, buzele dumneavoastră se vor bucura de un efect de mărire intensivă.  Purtând un miros elegant și senzual de magnolie, produsul aduce buzelor dumneavoastră o notă de parfum floral, delicat și dulce. 

Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a buzelor. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la buze mai hidratate, și, prin extensie, mai catifelate.

Extract proaspăt de caviar Beluga (Caviar Extract)

Caviarul Beluga este format din icrele sturionului Beluga (Huso Huso). Acest pește se găsește în principal în Marea Caspică, cel mai mare lac cu apă sărată din lume, care este mărginit de Iran, Azerbaidjan, Kazahstan, Rusia și Turkmenistan.

Efectul de întinerire a pielii pe care acest ingredient îl oferă este preferat atunci când vine vorba de skincare de către cele mai exigente gusturi și personalități. Extractul de caviar are proprietăți antioxidante și protejează buzele de efectele nocive ale razelor UVA și UVB. De asemenea, acest extract este cunoscut pentru prevenirea degradării elastinei.

Extractul de caviar conține și numeroase elemente hidratante, cum ar fi acizii grași Omega-3 și 6. Acești acizi joacă un rol important în menținerea unui aspect catifelat, conferind buzelor un glow sănătos și o radianță aparte.

Gold (Au)

Aurul a fost folosit încă din vremuri stravechi în ritualul de îngrijire a pielii. Japonezii, romanii sau egiptenii foloseau acest ingredient prețios pentru a menține un aspect tânăr al pielii sau pentru a reduce aspectul petelor pigmentate. Se spune că secretul frumuseții reginei Cleopatra consta în folosirea zilnică a unei măști cu extract de aur.

Ionii de aur stimulează regenerarea celulară. Odată cu înaintarea în vârstă (mai exact după 25 de ani), producția de colagen scade. Extractul de aur previne îmbătrânirea prematură a pielii, îmbunătățind elasticitatea acesteia.

Silver (Ag)

Argintul este un antiinflamator fantastic, ce poate sa reducă inflamațiile pielii și să stimuleze regenerarea celulară. De asemenea, acest ingredient are efecte benefice în cazul multor afecțiuni ale pielii sau diferitelor tipuri de iritații. În plus, ameliorează și calmează afecțiunile pielii în cazul rănilor provocate de arsuri.

Platină (Pt)

Platina este menționată în scrierile antice ca fiind un ingredient folosit în medicina practicată în Egiptul Antic. Având proprietăți antioxidante intense, metalul neutralizează eficient radicalii liberi care contribuie la îmbătrânirea pielii.

Pantenol (Panthenol)
 
Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant  al buzelor, utilizat frecvent pentru catifelarea acestora.

Ulei esențial de magnolie (Michelia Champaka Essential Oil)

Uleiul esențial de magnolie stimulează producția de colagen ajutând la catifelarea și regenerarea buzelor. În plus, mirosul elegant și senzual dau o notă florală, delicată și dulce produsului. 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

 

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Aqua, Hyaluronic Acid, Caviar Extract, Trace Element: Gold (Au) Silver (Ag) Platinum (Pt) Palladium (Pd), Panthenol, Acetamidoethoxyethanol, Michelia Champaka Essential Oil

toate tipurile de buze

mărire intensivă a buzelor, hidratare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică pe buze, ori de câte ori este nevoie, folosind partea metalică a recipientului.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 15 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari