Russian Doll - Kit îngrijire ochi: Russian Doll - contur repulpant de ochi, mască de mătase pentru ochi 'Plush Bio Silk Eye Mask', geantă termică cu sigla Plush

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Russian Doll - Kit îngrijire ochi

Achiziționând Kitul de îngrijire pentru ochi "Russian Doll", primiți cadou masca de mătase pentru ochi 'Plush Bio Silk Eye Mask'.

Formulat cu ingrediente luxuriante: caviar rusesc, extract de platină & aur, conturul de ochi Russian Doll ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire, apariția liniilor și a ridurilor fine. Conferind radianță și prospețime, conturul de ochi ajută la menținerea unui aspect întinerit a pielii delicate din jurul ochilor. Datorită continutului de acid hialuronic conjugat cu extractul proaspăt de caviar Beluga, aur, platină și argint, produsul este mai mult decât un produs cosmetic, este o experiență!  

Aplicatorul sub forma a trei bile metalice netede facilitează aplicarea produsului și ajută la absorbția rapidă a acestuia. În plus, cu ajutorul acestui aplicator veți realiza și un masaj ușor în zona din jurul ochilor, stimulând circulația, ajutând la prevenirea apariției ridurilor, conferind pielii luminozitate și prospețime. 

Plush Bio Silk Eye Mask oferă o rutină zilnică pentru cele mai delicate părți ale tenului dumneavoastră, ochii. Plush Bio Silk Eye Mask este remediul orelor în șir petrecute cu ochii în calculator la birou sau al oboselii provenite din diferite activități zilnice. 
Nu numai că mătasea îmbracă tenul într-o aură de catifea și finețe, dar îmbunătățește procesul de hidratare a pielii pe parcursul nopții, fiind un material luxuriant, delicat, regal. 
Hidratarea este una dintre armele cheie pe care orice femeie ar trebui să o aibă în rutina de întinerire a tenului.

Substanțele regăsite în frunzele de dud (morus) sunt transformate de către viermii de mătase într-un produs bio ,,19 momme mulberry silk" care prin conținutul său reprezintă unul dintre cele mai prețioase, fine și extravagante materiale naturale existente. 
Activele pure adăugate ulterior vor veni negreșit în întâmpinarea oricăreia dintre voi și vor satisface la cel mai înalt nivel nevoia de răsfăț aparte pe care fiecare dintre dumneavoastră o meritați din plin.

Ochii dumneavoastră au parte de un ritual de relaxare cu Plush BIO Silk Eye Mask!

Device-ul de silicon stimulează colageneza și relaxarea cutanată.

Puteți folosi masca în două moduri:
1. Fie o păstrați la congelator timp de 30 de minute,  în cazul în care doriți estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.
2. Fie o păstrați în apă fierbinte timp de 20 de minute, pentru a avea parte de o relaxare cutanată a zonei perioculare.

Păstrați Plush Bio Silk Eye Mask pe întreg parcursul nopții pe zona ochilor pentru a avea parte de un ritual complet de relaxare.

Recomandăm spălarea cu apa călduță a măștii de mătase minim o dată pe săptămână și păstrarea acesteia în săculețul său ori de câte ori nu este folosită.

Setul este compus din:

  • Russian Doll - contur repulpant de ochi, 15 ml.
  • Mască de mătase pentru ochi 'Plush Bio Silk Eye Mask'.
  • geantă termică cu sigla Plush.

 

Setul este compus din:

  • Russian Doll - contur repulpant de ochi, 15 ml.
  • Mască de mătase pentru ochi 'Plush Bio Silk Eye Mask'.
  • geantă termică cu sigla Plush.

toate tipurile de ten

repulpare, hidratare, regenerare

Instrucțiuni de utilizare: serul se aplică seara, în zona perioculară, masând ușor, cu puțină presiune, folosind bilele metalice ale recipientului. 

Instrucțiuni de utilizare: Silk Eye Mask se aplică seara, înainte de culcare, ulterior rutinei uzuale de seară folosite. Se îndepărtează dimineața și se folosesc produsele specifice tenului dumneavoastră de la Pasul 1 & 2. 

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari