Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș Plush Bio

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș Plush Bio
 
Sakura Drops este un ser concentrat. Japonezii au elogiat încă din Antichitate frumusețea florilor de cireș încât a devenit cea mai cunoscută floare ocupând un loc în istoria și cultura țării. De fapt, în unele contexte, cuvântul “floare” în limba japoneză a devenit sinonim cu “sakura”.
Forma și culoarea florilor au simbolizat din vremuri străvechi puritatea și simplitatea.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Extract de cireș japonez (Prunus Serrulata Flower Extract)
 
Floarea de cireș este a doua floare națională în Japonia.
Purtând un miros parfumat care aduce aminte de trandafir, cu note de migdale, cu flori delicate, fragile care sunt consumate atât ca ceai, cât și ca dulceață sau jeleuri.
Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, extractul de cireș are proprietăți antiinflamatorii și o capacitate de regenerare excepțională în cazul pielii iritate.
Petalele florilor de cireș sunt bogate în acizi grași care ajută la restabilirea mecanismului natural de protecție a pielii.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PRUNUS YEDOENSIS LEF EXTRACT.

iritat, cu imperfecțiuni

ajută la calmare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața sau seara, doar 2 picături, masând ușor până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 5 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari