Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Sakura Drops
 
Sakura Drops este un ser concentrat. Japonezii au elogiat încă din Antichitate frumusețea florilor de cireș încât a devenit cea mai cunoscută floare ocupând un loc în istoria și cultura țării. De fapt, în unele contexte, cuvântul “floare” în limba japoneză a devenit sinonim cu “sakura”.
Forma și culoarea florilor au simbolizat din vremuri străvechi puritatea și simplitatea.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Extract de cireș japonez (Prunus Serrulata Flower Extract)
 
Floarea de cireș este a doua floare națională în Japonia.
Purtând un miros parfumat care aduce aminte de trandafir, cu note de migdale, cu flori delicate, fragile care sunt consumate atât ca ceai, cât și ca dulceață sau jeleuri.
Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, extractul de cireș are proprietăți antiinflamatorii și o capacitate de regenerare excepțională în cazul pielii iritate.
Petalele florilor de cireș sunt bogate în acizi grași care ajută la restabilirea mecanismului natural de protecție a pielii.

Prunus Serrulata Flower Extract

iritat, cu imperfecțiuni

ajută la calmare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața sau seara, doar 2 picături, masând ușor până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 5 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari