Scrub cu vitamina C și uleiuri prețioase

110 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Scrub cu vitamina C și  uleiuri prețioase
 
În cazul unui ritual corect de îngrijire a tenului, exfolierea este un pas esențial. Pentru ca etapa să fie una de calitate, am conceput un scrub care, pe lângă calitățile abrazive pe care le are, stimulează intens colageneza, datorită microsferelor de vitamina C din compoziție. În plus, bogăția de uleiuri de migdale și orez conferă tenului o sursă de nutriție excepțională, dar și un plus de vitalitate, făcând din exfoliere o experiență bogată, luxoasă și abia așteptată!
 
Beneficiile produsului:
Exfolierea corectă și regulată a tenului ne ajută să menținem sănătatea și strălucirea pielii.
Exfolierea tenului de două ori pe săptămână aduce numeroase beneficii pielii:
-stimulează microcirculația;
-ajută la îndepărtarea celulelor moarte;
-ajută la îndepărtarea toxinelor, prafului;
-ajută la curățarea porilor;
-ajută la estomparea petele pigmentare.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Pumice Powder (Pumice)
 
Pumice este o rocă vulcanică foarte poroasă și cu o densitate mică, ceea ce îi permite să poată pluti pe suprafața apei. Din acest motiv, și datorită culorii sale albe sau cenușiu-deschis, mai este denumită și spumă de mare. Datorită proprietăților sale abrazive, această rocă este întrebuințată cu succes la înlăturarea pielii îngroșate sau a celulelor moarte.
 
Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)
 
• Untul obţinut din boabele de cacao aparține grăsimilor vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emoliente preparatelor cosmetice în care este inclus.
 
Vitamina C (Sodium Ascorbate)
 
Cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, vitamina c ajută epiderma să lupte împotriva efectelor radicalilor liberi, o protejează de efectele nocive ale factorilor de mediu și conferă luminozitate tenului.
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
 
Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă, cu iritații. După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un luciu natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras. Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii și încurajând circulația la nivelul epidermei.
 
Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
 
Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale. Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface pH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă.
 
Cum se foloseste produsul?

Pumice, Theobroma Cacao Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Tocopheryl Acetate, Water & Phospholipids & Ascorbyl Palmitate

gras, mixt, post-acneic

curăță intensiv, întinerește pielea, stimulează producția de colagen

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de două ori pe săptămână, masând produsul pe toată suprafața tenului. Se curăță ulterior cu apă călduță.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari