Selenium 200mcg + ACE vitamins – capsula pentru piele, păr și unghii frumoase foc

49 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Selenium 200mcg + ACE vitamins – capsula pentru piele, păr și unghii frumoase foc

Seleniu este un mineral important în susținerea sănătății, având un puternic rol antioxidant. Acesta ajută la fertilitatea masculină și contribuie la sinteza hormonului tiroidian.
Deficitul de selenium este asociat cu bolile cardiovasculare și alte afecțiuni care produc inflamație în corp. Seleniul împreună cu vitaminele A, C și E ajută la fortifierea imunității și asigură protecție împortiva infecțiilor virale.

Seleniul contribuie la: menținerea sănătății părului si a unghiilor; funcționarea normală a sistemului imunitarfuncționarea normală a glandei tiroide; spermatogeneza normală. Vitamina A contribuie la menținerea sănătății pielii si la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C contribuie la: formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii; funcționarea normală a sistemului imunitar, iar impreuna cu vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Supliment alimentar

30 comprimate

Gramaj: 9,75 g

Notificat SNPMAPS nr. AA 14294/ 2020

 

Ingrediente: agenți de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic); acid ascorbic/ vitamina C; succinat de vitamina E naturală; acetat de retinil/ vitamina A; selenit de sodiu; agenți antiaglomeranti ( dioxid de sliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași ).

Ingredient 1 comprimat (% VNR*)
Vitamina A 800 µg (100 %)
Vitamina C 80 mg (100 %)
Vitamina E naturala 12 mg a-TE (100 %)
Seleniu 200 µg (363.6%)/ (364 %)

*VNR calculat conform Reg. 1169/ 2011

toate tipurile

Seleniul contribuie la: menținerea sănătății părului si a unghiilor; funcționarea normală a sistemului imunitarfuncționarea normală a glandei tiroide; spermatogeneza normală.

Vitamina A contribuie la menținerea sănătății pielii si la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C contribuie la: formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii; funcționarea normală a sistemului imunitar, iar impreuna cu vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare: 1 capsulă zilnic, în timpul mesei.

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari