Ser Oxy Vit.C - Antioxidant Intens

139 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Oxy Vit. C Detox
 
Un complex din cele mai puternice fructe antioxidante din natură, Oxy Vit. C este creat pentru a ajuta la estomparea efectele nedorite ale acțiunii radicalilor liberi. Vitamina C generează reale efecte de rejuvenare. Tealine este un complex de ceai negru, ceai roșu și ceai alb. Oxy Vit. C este un ser concentrat care nu ar trebui să lipsească din trusa de îngrijire cotidiană.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Vitamina C (Ascorbic Acid)
 
•Vitamina C este un antioxidant foarte puternic, care combinat  cu alți antioxidanți de rețea, cum este vitamina E, conferă un plus de luminozitate și protejează intens tenul.
 
Tealine (Camellia Sinensis Leaf Extract)
 
Uleiul de Camellia Sinensis este extras din semințele plantei de ceai. Femeile din China folosesc zilnic acest ulei în ritualul de îngrijire. Este un excelent hidratant pentru piele datorită conținutului său excepțional de acid oleic (Omega – 9). Este absorbit rapid și ușor în piele.
 
Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
 
Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă. După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un luciu natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras. Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii și încurajând circulația la nivelul epidermei.
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Ascorbic Acid, Oryza Sativa Bran Oil, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract/Maltodextrin, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Phenoxyethanol

mixt, uscat, deshidratat, pori dilatați, obosit

detoxifiază, ajută la îmbunătățirea fermității pielii

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara până la absorbția totală. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari