Ser Pure Extract - Placentă & EGF

290 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pure Extract - Placentă & EGF 
 
Un elixir de excepție, creat pentru cele mai sofisticate și exigente doamne. Formulat cu ingrediente exclusiviste, elixirul conferă tenului hidratare, reparare, regenerare și elasticitate. EGF (factor de creștere epidermal), stimulează sinteza unor proteine ale matricei extracelulare (colagen, laminina, fibronectina), are proprietăți reparatoare pentru fibroblaști și celule epiteliale. EGF joacă un rol important în dezvoltarea și proliferarea celulelor sănătoase. Placenta este însăși sursa genezei, fiind un complex de aminoacizi sinonim și compatibil cu viața. Serul se aplică în cantități foarte mici, fiind o formulă extrem de concentrată.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Pantenol (Panthenol)
 
• Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator al pielii, utilizat frecvent pentru fortificarea și înfrumusețarea părului și a pielii.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Extract aloe vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract)
 
• Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în formă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
• În scopuri terapeutice se folosește atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
• Datorită proprietăţilor sale, aloe vera este foarte utilă în estomparea problemelor pielii. 
 
Extract de alge (Algae Extract)
 
•Spirulina, cea mai cunoscută din categoria algelor albastre, este folosită pentru a echilibra pielea. Deține cantități impresionante de proteine și este sursă vegetală, fiind cea mai bogată în vitamina B12. Cea mai populară specie este Spirulina Platensis care este săracă în calorii, bogată în proteine, carotenoizi (betacaroten și luteină) sau fier.
Folosită ca ingredient cosmetic, spirulina tonifică pielea, o restructurează și o calmează.
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Lecithin/ Acethyl Glutamine Sh-Oligopeptide-1 Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-1 Sh-Polypeptide-9 Sh-Polypep-tide-11 Bacillus/Folic Acid/Soybean Ferment Extract/Sodium Hyal-uronate, Caprylyl Glycol/Butylene Glycol 1,2-Hexanediol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Algae Extract

toate tipurile de ten

hidratare intensă

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara până la absorbția totală.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sint influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari