Set demachiere aloe, castravete, extract proaspăt de tei și mușețel: Cremă Demachiantă - castravete, aloe vera, Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, mușețel, acid hialuronic microincapsulat, prosopel logo Plush Bio

178 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Set demachiere aloe, castravete, extract proaspăt de tei și mușețel
 
Detalii produse:
 
  • Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, mușețel, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml
  • Cremă Demachiantă - castravete, aloe vera, 300 ml
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.
 
Achiziționând setul format din cele două produse, primiți cadou prosopelul de bumbac. Acesta ajută la curățarea tenului, porii prosopelului stimulând microcirculația și realizând un masaj ușor.
 
 
Cum se foloseste produsul?
Detalii produse:
 
  • Crema Demachiantă - castravete, aloe vera
  • Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, mușețel, microsfere de acid hialuronic
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.

matur, sensibil, cu imperfecțiuni

demachiere, curățăre, detoxifiere

Detalii produse:
 
Pasul 1: 
Cremă Demachiantă - castravete, aloe vera
 
Pasul 2:
Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, mușețel, microsfere de acid hialuronic

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari