Set demachiere extract de tei: Cremă Demachiantă - extract proaspăt de tei, Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, microsfere de acid hialuronic, prosopel cu logo Plush Bio

229 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Set demachiere extract de tei
 
Detalii produse:
 
  • Cremă Demachiantă - extract proaspăt de tei, 300 ml
  • Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, microsfere de acid hialuronic, 250 ml.
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.
 
Achiziționând setul format din cele două produse, primiți cadou prosopelul de bumbac. Acesta ajută la curățarea tenului, textura prosopelului stimulând microcirculația și realizând un masaj ușor.
 
Extract proaspăt de tei (Tillia Vulgaris Flower Water)
 
Apa de tei din această formulă este extrasă în laboratorul Plush. Majoritatea constituenților activi ai teiului sunt: flavonidele, cunoscute ca antioxidanți puternici și glicozidele, monozaharide care au proprietatea de reținere a apei. Extractul din flori de tei ajută la regenerarea pielii, îmbunătățește aspectul tenului, calmând, tonificând și relaxând.
Cum se foloseste produsul?
Detalii produse:
 
  • Cremă Demachiantă - extract proaspăt de tei, 300 ml
  • Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, microsfere de acid hialuronic, 250 ml.
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.

toate tipurile de ten

demachiază, curăță, detoxifică

Detalii produse:
 
Pasul 1: 
Cremă Demachiantă - extract proaspăt de tei, 300 ml
 
Pasul 2:
Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, microsfere de acid hialuronic, 250 ml.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari