Set demachiere Geranium de Bourbon: Cremă Demachiantă - geranium de Bourbon, Apă Micelară & Tonică - geranium de Bourbon, acid hialuronic microincapsulat, prosopel cu logo Plush Bio

208 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Set demachiere Geranium de Bourbon
 
Detalii produse:
 
  • Apă Micelară & Tonică - geranium de Bourbon, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml
  • Cremă Demachiantă - geranium de Bourbon, 300 ml
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.

 

Achiziționând setul format din cele două produse, primiți cadou prosopelul de bumbac. Acesta ajută la curățarea tenului, porii prosopelului stimulând microcirculația și realizând un masaj ușor.

Geranium de Bourbon (Pelargonium Graveolens Oil)

Geranium de Bourbon (Pelargonium Graveolens) se cultivă în Insulele Reunion și Madagascar. Are un miros plăcut și subtil asemănător cu cel de trandafir. Poate fi utilizat pe toate tipurile de ten având proprietăți  regeneratoare și de tonifiere (antirid), cât și de purificare și curățare. Are un miros fructat care îl transformă într-un răsfăț și o senzație dulce și plăcută pentru piele.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?
Detalii produse:
 
  • Apă Micelară & Tonică - geranium de Bourbon, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml
  • Cremă Demachiantă - geranium de Bourbon, 300 ml
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.

normal, mixt, cu imperfecțiuni

demachiere, curățăre, detoxifiere

Detalii produse:
 
Pasul 1:
Cremă Demachiantă - geranium de Bourbon, 300 ml
 
Pasul 2:
Apă Micelară & Tonică - geranium de Bourbon, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml
 

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari