Set demachiere mandarină verde  - Cremă Demachiantă - mandarină verde, ceai matcha (300 ml), Apă Micelară & Tonică - mandarine verzi (250 ml), prosopel logo Plush Bio

208 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Set demachiere mandarină verde  

Detalii produse:

  • Cremă Demachiantă - mandarină verde, ceai matcha, 300 ml
  • Apă Micelară & Tonică - mandarine verzi, 250 ml
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.

Ulei esențial de mandarină verde (Citrus Reticulata Peel Oil)

Uleiul esențial de mandarină verde are o compoziție foarte similară cu cea a mandarinei roșii, însă mirosul său este ceva mai intens, cu note mai tonice, crude, mai puțin dulci. Compoziția sa moleculară este însă unică printre citrice, având proprietăți asemănătoare cu cele ale uleiului esențial de arbore de ceai. Este o esență cu un parfum foarte plăcut, apreciată în aromaterapie pentru efectul liniștitor, relaxant. Originar din Brazilia, uleiul esențial de mandarină verde poate fi folosit cu succes pe tenul gras sau cu imperfecțiuni, chiar și în cazul pielii cu probleme: retenții de apă, seboree, vergeturi. Are efect tonic, relaxant, dar și detoxifiant. 

Cum se foloseste produsul?

Detalii produse:

  • Cremă Demachiantă - mandarină verde, ceai matcha, 300 ml
  • Apă Micelară & Tonică - mandarine verzi, 250 ml
  • prosopel cu logo-ul Plush Bio.

normal

demachiază, curăță, tonifică

Detalii produse:

Pasul1:

Cremă Demachiantă - mandarină verde, ceai matcha, 300 ml

Pasul 2:

Apă Micelară & Tonică - mandarine verzi, 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari