Set Foot Fetish: Foot fetish - cremă regenerantă pentru picioare, Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpirației picioarelor, odorizant

168 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Set Foot Fetish: Foot fetish - cremă regenerantă pentru picioare, Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpirației picioarelor, odorizant

Picioarele Dumneavoastră merită superlativul. În plus, acestea ar trebuie să se simtă răsfățate indiferent de context pentru ca Dvs. să vă bucurați de o senzație unică de confort. Astfel, noul spray-ul pentru îngrijirea picioarelor de la Plush a fost conceput pentru a vă ajuta să preveniți transpirația nedorită a picioarelor pentru ca Dvs. să vă bucurați de perechea preferată de încălțăminte sau să petreceți timp confortabil la sală sau birou. Purtând o notă citrică de lime, spray-ul asigură protecție împotriva mirosurilor neplăcute pentru întreaga zi. 

Foot fetish - cremă regenerantă pentru picioare Plush Bio

Ingredientele active cu un puternic caracter regenerant ( ulei de Tamanu, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de Neem, vitamina E, ulei de dovleac ) hidratează și catifeleaza pielea, asigurând confortul acesteia. 
Uleiul de lavandă, uleiul de trandafir și uleiul de portocală au efect revitalizant.  Astfel, produsul creează un strat protector pe suprafața pielii, iar pielea deosebit de uscată și crăpată este reparată. 
Cremă de picioare cu o textură non-grasă se absoarbe ușor în piele, contribuind la regenerarea celulară.  
Adecvată pentru toate tipurile de piele. Se poate utiliza zilnic. Pentru un efect mai vizibil recomandăm utilizarea după curăţarea pielii cu peria pentru picioare.

Setul este compus din:

  • Foot fetish - cremă regenerantă pentru picioare;
  • Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpirației picioarelor, odorizant.

 

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea pielii corpului. 
Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă consecvența în a folosi o rutină pentru îngrijirea corpului atunci când ne dorim să îmbunătățim aspectul pielii sau să̆ o menținem elastică și catifelată.

Cum și pielea corpului are nevoie de regenerare, scrubul de corp va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte. Scruburile pentru corp Plush Bio vă̆ ajută să̆ realizați o exfoliere blândă, în urma căreia pielea va rămâne catifelată, cu un aspect proaspăt și revitalizat.

Aplicate zilnic, dimineața și seara, după duș, unturile de corp Plush Bio vor conferi pielii un aspect catifelat și hidratat și vă vor surprinde cu mirosuri exotice. 

De asemenea, loțiunile de corp Plush Bio vor ajuta la stimularea sintezei de colagen și vor conferi un aspect catifelat și tonifiat pielii.

Uleiurile de corp Plush Bio sunt produse versatile care pot fi integrate cu succes în orice rutină de îngrijire a pielii. Aveți nevoie doar de puțin timp pentru a le aplica zilnic seara, după duș, iar apoi pielea dumneavoastră va căpăta un aspect catifelat și energizat.

Setul este compus din:

  • Foot fetish - cremă regenerantă pentru picioare;
  • Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpirației picioarelor, odorizant.

toate tipurile de piele

Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpirației picioarelor, odorizant: controlul transpirației picioarelor, odorizant

Foot fetish - cremă regenerantă pentru picioare: hidratează, regenerează.

Instrucțiuni de utilizare: Foot fetish - cremă hidratantă pentru picioare Plush Bio se aplică pe picioarele curate masând cu mișcări circulare tălpile și degetele până când crema este absorbită complet. Ajută la hidratarea și regenerarea călcâielor uscate, tari și crăpate și la regenerarea unghiilor.

Instrucțiuni de utilizare: Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpirației picioarelor, odorizant se aplică prin pulverizare, pe pielea curată și uscată. A se aplica de două ori pe zi. 
A se evita contactul cu ochii.

Testat dermatologic! Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul! 

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari