Shape of You - ulei de corp piele atopică

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Shape of You - ulei de corp piele sensibilă  - ulei de pracaxi, ulei de avocado, ulei de kukui
 
Făcând parte din gama Plush cu active ultra-reparatoare, formula de ulei de corp este un ulei regenerant pentru pielea care are nevoie de regenerare intensivă.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Ulei de pracaxi (Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil)
 
Cunoscut sub numele de “arborele de ulei”, copacul Pracaxi este originar din zonele tropicale umede din nord-estul Americii de Sud. Pracaxi este numele portughez al pomului, iar uleiul provine din semințele acestuia. Uleiul de pracaxi, principalul ingredient din această formulă este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală, susține procesul de regenerare celulară.
 
Uleiul de Kukui [Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil]
 
Uleiul de Kukui este folosit de zeci de ani de locuitorii din Hawaii. A fost folosit cu precădere de membrii familiei regale a statului Hawaii ca ulei de masaj  pentru leziuni, scalp uscat, iritații ale pielii. Uleiul de Kukui este extras din fructul de Kukui, o nucă de fapt denumită și  „nuca de Bancoul”, fiind bogat în Omega-3, Omega-6, Omega-9 și vitaminele A și E, ceea ce îi conferă proprietăți regenerante și reparatoare pentru piele. Pătrunde foarte ușor în piele, nu lasă o peliculă grasă la suprafață, este regenerant pentru pielea excesiv de uscată, pielea atopică, calmant, protector, hrănind și refăcând filmul hidrolipid al epidermei.
 
Primrose oil (Oenothera Blennis Oil)
 
Este o plantă originară din Europa și America de Nord. Are un lung istoric de întrebuințări în medicină. Spre exemplu, amerindienii foloseau frunzele, rădăcinile și semințele în preparate pentru vânătăi și probleme ale pielii. Uleiul de Primula conține aproximativ 72% acid alfa-linoleic și 9% acid gamma-linoleic, iar din această cauză poate fi considerat unul dintre cele mai importante surse naturale de Vitamina F. Acest ulei eteric are atât un efect neutralizant al radicalilor liberi, cât și un efect de împiedicare a formării acestora. 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, ajută la netezirea liniilor fine.
 
Geranium de Bourbon (Pelargonium Graveolens  (Bourbon) Flower Oil)
 
•Se cultivă în Insulele Reunion și Madagascar.
•Are un miros plăcut și subtil asemănător cu cel de trandafir.
•Se adaptează ușor pe toate tipurile de piele având atât proprietăți regeneratoare și de tonifiere ( antirid), cât și de purificare și curățare.
 
 
Cum se foloseste produsul?

Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Tocopheryl Acetate, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

piele ultra uscată, sensibilă 

hidratează excesiv

Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, după duș, prin masaj ușor, până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii.

 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Recomandam sa folosesti impreuna cu

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari