Skinny Complex - capsula pentru silueta perfectă

98 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Skinny Complex - capsula pentru silueta perfectă

„Skinny Complex” poate fi aliatul perfect împotriva kilogramelor în plus și ne poate ajuta să obținem și să menținem silueta perfectă.

Adaptat la nevoile actuale, acest supliment alimentar a fost conceput pentru a optimiza procesul de scădere în greutate. Poate fi introdus cu succes în rutina zilnică în timpul curelor de slăbire.

Fără doar și poate kilogramele în plus și obezitatea afectează sănătatea emoțională și fizică. Kilogramele în plus sunt cauza numeroaselor probleme de sănătate. Obezitatea poate crește riscul de a dezolva o gamă largă de boli cronice, cum ar fi diabetul de tip 2, hipertensiunea și bolile coronariene cu o calitate a vieții redusă. Riscul pentru aceste boli netransmisibile crește odată cu creșterea IMC.

“Skinny Complex” vine în ajutorul dumneavoastră atunci când vă doriți să optați pentru un stil de viață sănătos și să reduceți kilogramele în plus. Acesta are în compoziție extract din suc din fructe de portocale-roșii de Sicilia “MORO” ( Citrus Sinensis ). Soiul „Moro” a apărut la începutul secolului al XIX-lea în Sicilia. Phytocomplexul conținut în sucul de portocale roșii Moro, spre deosebire de alte soiuri de portocale, s-a dovedit a avea un conținut ridicat de antociani cu efecte pozitive în reducerea acumulării de grăsimi și combaterea obezității.

Studiile clinice arată că datorită mecanismului sinergic legat de rezerva de biofenoli din extractul de portocale roșii, MOROSIL ™ poate afecta metabolismul adipocitelor și poate reduce acumularea de grăsime. Astfel beneficiile utilizării acestui ingredient sunt:

• scăderea în greutate;
• scăderea IMC;
• scăderea în centimetri în zona coapselor și a taliei.

Studiile clinice care dovedesc eficacitatea activului MOROSIL ™ ( ingredientul din „Skinny Complex” ) au fost efectuate pe durata a 12 săptămâni pe un grup de 60 de voluntari cu IMC între 25 și 35 care au primit 400 mg/zi din MOROSIL™. Astfel, în urma studiului s-a putut observa o scădere semnficativă în greutate, scădere a IMC-ului și o reducere a circumferinței taliei și a șoldurilor fără a fi necesare restricții care țin de dietă sau de activitatea fizică.

Supliment alimentar

60 capsule vegetale 23,4 g

Notificat SNPMAPS nr. 14371/ 2021

Ingrediente: extract din suc din fructe de portocale roșii de Sicilia Morosil ( Citrus Sinensis ) - 200 mg; celuloză microcristalină ( agent de încărcare ); capsulă vegetală ( hidroxipropilmetilceluloză ); extract din frunze de ceai-verde ( Camellia Sinensis ), cu 70% galat de epigalocatehine/ EGCG și 0.5% cafeină - 50 mg. 

Toate tipurile

Supliment alimentar

60 capsule vegetale

Cantitate neta: 23,4 g

Colagenul este o proteina care intra in structura numeroaselor tesuturi din corp: oase, tendoane, ligamente, cartilaje, piele. Vitamina C contribuie la: formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sange, a sistemului osos,  a ligementelor, pielii. Niacina/ Vitamina B3  contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Mod de utilizare: 1 capsulă zilnic.

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari