Soleil - ulei pentru luminozitate Plush Bio

125 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Soleil - ulei pentru luminozitate Plush Bio
 
Dacă până acum un deceniu nu era considerată o problemă, acum, pătarea tenului a devenit o cauză de disconfort și îngrijorare. Secreția aberantă și neuniformă de melanină duce la apariția petelor pigmentare, având cauze genetice, de mediu sau de vârstă. Pentru a preveni hiperpigmentarea cauzată de expunerea excesivă la soare, am creat o formulă perfect adaptată necesităților de protecție ale epidermei: Soleil, ulei luminozitate cu ulei de cătină și morcov. Beta-carotenul, analogul structural al vitaminei A, acționează ca un precursor al acestei vitamine prin reversibilitatea mecanismului chimic al melanogenezei. Mecanismul de acțiune duce la saturația receptorilor nucleici ai melanocitelor, creând lanțuri proteice noi. Astfel, Beta-carotenul este un produs de excepție în ceea ce privește petele cauzate de arsuri solare sau dezechilibre hormonale. Uleiul de cătină și cel de morcovi sunt uleiurile cu cea mai mare concentrație de Beta-caroten. Astfel, prin sinergia celor două uleiuri am obținut un produs extrem de concentrat în estomparea sau prevenirea petelor și pigmentației neuniforme ale epidermei. Recomandăm utilizarea uleiului de două ori pe zi, și neapărat înainte de expunerea la radiațiile UV, fie că ele provin de la surse naturale sau nu.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine si previne apariția ridurilor.
 
Ulei de cătină (Hippophae Rhamnoides Seed Oil)
 
• Cătina este foarte cunoscută pentru numeroasele sale virtuți, existând o serie de studii privind valorile nutriţionale şi medicinale ale acesteia. Uleiul extras din pulpă sau din seminţele boabelor conține numeroase substanțe bioactive în concentrație mare, care îi conferă o acțiune puternic antioxidantă, regeneratoare, cicatrizantă și nutritivă. Uleiul de cătină, în special cel extras din seminţe, conţine din abundenţă acizi grași esențiali Omega-3 și Omega-6, carotenoide, vitamina E, fitosteroli (stigmasterol, β-sistosterol), oligoelemente.
 
Ulei de morcov (Daucus Carota Sativa Seed Oil)
 
Proprietăţile uleiului de morcovi:
• favorizant al bronzului;
• uniformizant al bronzului;
• antioxidant;
• elasticizant;
• radiant;
• revitalizant.
 
Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
 
Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă, cu iritații, roșeață, cuperoză, dermatită. După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un luciu natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras. Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii și încurajând circulația la nivelul epidermei.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ORIZA SATIVA BRAN OIL, TOCOPHERYL ACETATE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL.

toate tipurile de ten

luminozitate, ajută la estomparea petelor pigmentare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara, pe tenul proaspăt curățat și loționat, până la absorbția totală.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari