Spumă de Curățare Ultra Activă - extract de vanilie și lavandă Plush Bio

139 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Spumă de Curățare Ultra Activă - extract de vanilie și lavandă Plush Bio
 
Spuma de Curățare Ultra Activă - extract de vanilie și lavandă ajută la eliminarea urmelor de machiaj sau a impurităților de pe suprafața tenului. Se aplică dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei, masând ușor cu peria atașată. Se clătește abundent cu apă călduță.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Lavanda (Lavandula Angustifolia Oil)
 
Folosită adesea în aromaterapie, lavanda posedă calități excepționale în ceea ce privește calmarea și relaxarea. Se spune că mirosul de lavandă sporește sentimentul de pace și securitate și ajută astfel la cimentarea încrederii în propria persoană.
 
Ulei de vanilie (Vanilla Planifolia Fruit Extract)
 
Primii cultivatori de Vanilie au fost băstinașii din zona Mexicului, din statul Veracruz. Ea a fost adusă în Europa de Conquistador-ul spaniol Hernan Cortes în anul 1520. Planta care produce păstăile de vanilie este o orhidee cățărătoare cunoscută ca “păstaia neagră”. Florile se deschid, de obicei, doar o zi pe an, pentru doar câteva ore, iar păstăile pot fi recoltate doar manual, după 6-9 luni.  După recoltare sunt supuse unui întreg flux complicat de procesare, în urma căruia se obține parfumul unic. Subtil, dulce, afrodisiac este un energizant natural pentru piele și este utilizat adesea în masajele afrodisiace.
Este considerat un ingredient preferat în industria cosmetică pentru că ajută alte active cosmetice să penetreze în țesutul dermic. Se adaptează cu succes pe toate tipurile de piele oferind un aspect fin.
 

! TESTAT DERMATOLOGIC

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, POLYLGYCERYL -4 LAURATE/ SEBACATE, POLYGLYCERYL -6 CAPRYLATE/ CAPRATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, POTASIUM SORBATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LINALOOL, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, GLYCERIN. 

sensibil 

curăță în profunzime

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei, masând ușor cu peria atașată. Clătiți abundent cu apă călduță, iar ulterior folosiți produsul specific tenului dumneavoastră de la Pasul 2.  A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

! TESTAT DERMATOLOGIC

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari