Super Hydrator - ser ultra-hidratant Plush Bio

139 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Super Hydrator - ser ultra-hidratant Plush Bio
 
Super Hydrator este un complex hidratant prin excelență, care răspunde necesităților tenului însetat și care pierde constant din filmul hidric al epidermei. Compoziția sa este una luxoasă, elegantă și echilibrată. Polipeptidele sunt ultima descoperire în ceea ce privește geriatria cosmetică. De asemenea, au un rol uriaș în regenerarea celulară, formând rețelele de colagen de la nivelul dermului. Algele albastre sunt, prin excelență, unele dintre cele mai hidratante organisme celulare. Crescând în apele Oceanului Indian, Blue Algae au un puternic caracter antioxidant, hidratant și regenerant. Stimulând producția de colagen și procesele oxidative, ele furnizează o concentrație inegalabilă de minerale și vitamine. Având un comportament similar cu cel al retinoizilor, dar fără efectele adverse ale acestora, Blue Algae sunt soluția ideală pentru rejuvenarea epidermei. Super Hydrator este astfel soluția ideală pentru un ten elastic, ferm și perfect hidratat.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor pe viitor.
 
Pantenol (Panthenol)
 
• Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator al pielii, utilizat frecvent pentru fortificarea și înfrumusețarea părului și a pielii.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină.
 
Extract aloe vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract)
 
• Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în formă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
• În scopuri cosmetice se folosește atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
• Datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare şi de răcorire a zonei pe care este aplicată, aloe vera este foarte utilă în estomparea problemelor pielii.
 
Extract de alge (Algae Extract)
 
• Spirulina, cea mai cunoscută din categoria algelor albastre, este folosită pentru a calma și echilibra pielea. Deține cantități impresionante de proteine și este sursă vegetală, fiind cea mai bogată în vitamina B12. Cea mai populară specie este Spirulina Platensis care este săracă în calorii, bogată în proteine, carotenoizi (betacaroten și luteină) sau fier. Folosită ca ingredient cosmetic, spirulina tonifică pielea, o restructurează și o calmează.
 
Azulenă liposolubilă (Guaiazulene)
 
Azulena este componentul principal al uleiului esențial de flori de mușețel, Matricaria recutita L., (Fam. Asteraceae) și al altor specii de plante înrudite. Poate fi folosită pentru reducerea aspectului de piele obosită și a ridurilor.

! TESTAT DERMATOLOGIC

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

Aqua & Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Water Hydroxypropyl Cydodextrin Palmitoyl Tripeptide-38, Guaiazulene, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Algae Extract

toate tipurile de ten

hidratare intensivă

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara până la absorbția totală.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

! TESTAT DERMATOLOGIC

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari