Termeni si conditii

1. CONDIȚII GENERALE
2. DATELE DE IDENTIFICARE ALE PLUSH BIO
3. CREAREA UNUI CONT
3.1. Logare cu Facebook
3.2. Permisiuni
3.2.1. Imagini și înregistrare video („Pictures and record video”)
3.2.2. Acces la fotografii, media și fișiere de pe dispozitivul dumneavoastră („Access photos, media, and files on your device”)
4. LICENȚA DE UTILIZARE A APLICAȚIEI
4.1. Actualizări ale aplicației
4.2. Componentele aplicației
4.3. Condiții tehnice
5. MODALITATEA DE UTILIZARE A SERVICIILOR
5.1. LIMITA DE VĂRSTĂ
5.2. OPȚIUNEA „FOTOGRAFIAZĂ TENUL”
5.3. OPȚIUNEA „CHESTIONAR”
5.1.1. Condiții de utilizare
5.2. PLASAREA COMENZILOR PRIN APLICAȚIE
5.3. Obiectul contractului
5.4. Cum comand
5.5. Metoda de plată
5.5.1. Plata prin numerar la livrarea comenzii
5.5.2. Plata cu cardul
5.5.3. Plata transportului
5.5.3.1. Intern
5.5.3.2. Internațional
5.6. Dreptul de retragere din Contract
5.7. Livrarea produselor
6. OFERTE ȘI PROMOȚII
7. RĂSPUNDERE ȘI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE
8. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
9. CONFIDENȚIALITATE
10. DISPOZIȚII FINALE
10.1. Reclamații
10.1.1. Persoane fizice - consumatori
10.1.1.1. PLATFORMA EUROPEANĂ DE SOLUȚIONARE A LITIGIILOR
10.1.1.2.  FORMULARE SESIZARE ANPC
10.1.2. Persoane juridice
10.2. Legea aplicabilă
 

TERMENI ȘI CONDIȚII
PLUSH luxuryBIOcosmetics


1. CONDIȚII GENERALE
Folosirea aplicației Plush luxuryBIOcomestics (în continuare „aplicația”) constituie acceptul dumneavoastră privind respectarea Termenilor și Condițiilor de mai jos. Consimțământul dumneavoastră în acest sens se va lua prin bifarea câmpului corespunzător („Sunt de acord cu Termenii și condițiile”) înainte de crearea contului.
Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor/clienților aplicației (în continuare „Clienți”) și au prioritate oricărei alte înțelegeri încheiate între Client și Plush BIO.
Dacă bănuim o activitate sau un comportament fraudulos al contului, ne rezervăm dreptul de a suspenda, restricționa sau înceta accesul dumneavoastră la serviciile oferite prin intermediul aplicației în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Plush BIO are dreptul exclusiv de a modifica Termenii și condițiile oricând și fără o notificare prealabilă, și este responsabilitatea dumneavoastră să îi consultați periodic.

2. DATELE DE IDENTIFICARE ALE PLUSH BIO
Aplicația este proprietatea Plush BIO S.R.L., cu sediul în Ploiești, Str. Rudului nr. 51A, Prahova, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/932/2016 și având CUI RO36064455, adresa de e-mail: office@plush-biocosmetics.ro, număr de telefon: +40219928.

3. CREAREA UNUI CONT
Pentru a putea folosi aplicația trebuie să vă creați un cont și să vă conectați.
Pentru crearea unui cont este necesar să introduceți numele, o adresă de e-mail și să vă configurați o parolă de acces (vă recomandăm crearea unei parole puternice, care să conțină cel puțin o majusculă, un caracter și o cifră – ex. parolaPlush10#).
După introducerea adresei de e-mail și configurarea unei parole de acces, veți primi pe e-mail un link prin intermediul căruia trebuie să confirmați crearea contului. În cazul în care procesul de confirmare și verificare a fost finalizat cu succes, contul dumneavoastră va fi activat și vă puteți autentifica prin utilizarea adresei de e-mail și a parolei introduse la crearea contului.
Pentru mai multe detalii despre modul în care vă prelucrăm datele cu caracter personal, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate.

3.1. Logare cu Facebook
Dacă vă conectați folosind contul dumneavoastră de Facebook la aplicație, folosim informațiile contului, precum: numele, poza de profil și adresa de e-mail. Cu toate acestea, informațiile colectate pot să difere în funcție de politicile sau setările de confidențialitate pentru aceste conturi. Pentru a verifica ce informații veți împărtăși cu noi, înainte să vă cu ajutorul contului Facebook, vă recomandăm să apăsați pe „Continuă cu Facebook” -> „Edit the info you provide”, să editați informațiile și abia apoi să apăsați „Continue as numele contului dumneavoastră de Facebook”.

3.2. Permisiuni

3.2.1. Imagini și înregistrare video („Pictures and record video”)
Avem nevoie de acces la camera telefonului pentru selfie (o fotografie pe care o persoană și-o face singură) și pentru utilizarea opțiunii „Fotografiază tenul”, respectiv pentru a vă putea schimba poza de profil (în secțiunea „Contul meu”) din aplicație.

3.2.2. Acces la fotografii, media și fișiere de pe dispozitivul dumneavoastră („Access photos, media, and files on your device”)
Avem nevoie de acces la fotografii, media și fișierele stocate pe dispozitivul dumneavoastră pentru a vă putea schimba poza de profil, din secțiunea „Contul meu”, cu o fotografie existentă în dispozitivul dumneavoastră.

4. LICENȚA DE UTILIZARE A APLICAȚIEI
Societatea acorda Clientului o licență gratuită, neexclusivă, netransferabilă, fără drept de sublicențiere, pe teritoriul României, în conformitate cu prezentul Contract.
Clientul nu are dreptul de a redistribui integral sau parțial licența acordată prin prezentul Contract. Acordarea licenței de către Plush BIO este condiționată de respectarea în mod continuu de către Client a tuturor limitărilor, restricțiilor și altor termeni ai licenței din prezentul Contract. În cazul încălcării de către Client a oricărora dintre limitările, restricțiile sau alți termeni prevăzuți în Contract, acordarea licenței se va încheia automat și imediat, fără ca Plush BIO sa datoreze daune sau despăgubiri de orice fel. Descrierile din prezenta secțiune referitoare la licență definesc limita drepturilor acordate Clientului de către Plush BIO. Orice folosire a aplicației în afara ariei de aplicare a licenței sau într-o modalitate care nu este conforma cu prezentul Contract constituie o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale Plush BIO, precum și o încălcare a prezentului Contract.

4.1. Actualizări ale aplicației
Daca Plush BIO dezvoltă o versiune îmbunătățită a aplicației anterior licențiată către Client, dreptul de licență anterior acordat va continua pentru noua versiune, prin descărcarea manuală, automata sau semi-automata a acesteia.

4.2. Componentele aplicației

Aplicația este licențiată către Client ca produs unic și componentele sale nu pot fi separate pentru instalare, acces sau distribuire către terți.

4.3. Condiții tehnice
Aplicația poate fi utilizata cu respectarea următoarelor condiții tehnice:
    • Dispozitiv mobil cu sistem de operare: iOS 9+ sau Android 6+;
    • Acces la internet.
Pentru a putea utiliza aplicația și a avea acces la serviciile oferite prin intermediul acesteia, Clientul trebuie să dețină un telefon mobil care corespunde cerințelor tehnice enumerate mai sus. Plush BIO nu garantează compatibilitatea telefonului mobil cu aplicația. În vederea utilizării aplicației, telefonul mobil trebuie să aibă acces la internet, Clientul urmând sa suporte orice costuri necesare în acest scop.
Este interzisă citirea, copierea sau manipularea în orice fel a codului sursă al aplicației, prin orice mijloace electronice și informatice. Orice nerespectare va duce imediat la interzicerea utilizării aplicației și serviciilor de către Client, acesta urmând să suporte costurile eventualelor daune rezultate.
Clientul este obligat să informeze de îndată Plush BIO despre pierderea sau distrugerea telefonului mobil utilizat pentru accesarea aplicației, astfel încât să poată bloca contul și să prevină utilizarea neautorizata a aplicației, care conține date cu caracter personal (inclusiv date parțiale privind cardul bancar utilizat la plata produselor – pentru mai multe informații, verificați secțiunea „Plata prin card”. Clientul va fi informat prin email în legătură cu blocarea contului. Clientul va fi răspunzător pentru orice daună cauzată Plush BIO și/sau oricăror altor colaboratori ai acesteia prin neanunțarea pierderii telefonului mobil, în special în cazul în care, ca urmare a unei astfel de pierderi, a fost posibil un furt sau o utilizare necorespunzătoare a aplicației.

5. MODALITATEA DE UTILIZARE A SERVICIILOR
Serviciile oferite prin intermediul aplicației se adresează doar persoanelor care acceptă Termenii și Condițiile aplicației și pot fi folosite doar ulterior acceptării.
Plush BIO oferă prin intermediul aplicației posibilitatea de a cumpăra produse cosmetice, respectiv de a beneficia de opțiunea „Fotografiază tenul”.
Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boală. La fel ca în cazul oricărui produs cosmetic, ar trebui să vă sfătuiți medicul dumneavoastră dermatolog cu privire la utilizarea produselor recomandate ca urmare a folosirii opțiunii „Fotografiază tenul”.

5.1. LIMITA DE VĂRSTĂ

Prin utilizarea site-ului, Utilizatorul atestă că are vârsta de 18 ani sau, în cazul minorilor cu vârsta între 14-18 ani, că au obținut acordul părinților în acest scop.
Recomandăm părinților să îi instruiască pe copiii lor minori să nu transmită datele lor pe internet.
Cu toate acestea, persoanele care au peste 14 ani pot comanda produsele afișate pe site, însă doar cu acordul părinților. Astfel, părinții sunt responsabili de transmiterea datelor cu caracter personal ale minorilor către Plush BIO. De asemenea, aceștia sunt responsabili de transmiterea datelor aferente cardului bancar alocat efectuării unei plăți pe site.

5.2. OPȚIUNEA „FOTOGRAFIAZĂ TENUL”
Prin intermediul opțiunii „Fotografiază tenul” aveți posibilitatea să atașați o fotografie cu tenul dumneavoastră și să răspundeți la un set de întrebări, urmând ca la final să primiți o sugestie de rutină zilnică cu produsele Plush BIO. Dacă nu doriți să încărcați o fotografie cu tenul dumneavoastră, puteți răspunde întrebărilor din cuprinsul chestionarului prin apăsarea butonului „Omite fotografierea pielii”.

5.3. OPȚIUNEA „CHESTIONAR”

Prin intermediul opțiunii „Chestionar” aveți posibilitatea să răspundeți la un set de întrebări, urmând ca la final să primiți o sugestie de rutină zilnică cu produsele Plush BIO. 


5.1.1. Condiții de utilizare
Pentru a putea beneficia de opțiunea „Fotografiază tenul” trebuie să vă creați un cont de utilizator în cadrul aplicației. Astfel, veți urma următorii pași:
    1) Descărcarea aplicației pe un telefon mobil compatibil cu specificațiile tehnice indicate la punctul 4.3. de mai sus. Plush BIO nu garantează funcționarea aplicației pe orice dispozitiv aparținând utilizatorului;
    2) Crearea unui cont de utilizator prin completarea formularului pus la dispoziție sau prin autentificare prin intermediul contului dumneavoastră de Facebook. Utilizatorul declară și garantează ca datele oferite sunt corecte, complete și actuale. În lipsa furnizării informațiilor solicitate nu veți putea beneficia de serviciile noastre oferite prin intermediul aplicației;
    3) Apăsarea butonului „Fotografiază tenul” afișat în josul aplicației, după care aveți posibilitatea să încărcați o fotografie cu tenul dumneavoastră și să parcurgeți întrebările din chestionar.

5.2. PLASAREA COMENZILOR PRIN APLICAȚIE
Pentru plasarea comenzilor prin intermediul aplicației este necesar să vă creați un cont. Pentru plasarea comenzilor se vor solicita următoarele informații (dacă nu le-ați introdus deja): număr de telefon, detalii privind adresa de livrare, modalitatea de plată.
Plush BIO consideră informațiile furnizate de dumneavoastră ca fiind precise, complete și actuale.
Pentru mai multe detalii despre modul în care vă prelucrăm datele cu caracter personal, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate.

5.3. Obiectul contractului
Termenii și condițiile aplicației reprezintă dispozițiile Contractului dintre dumneavoastră și PLUSH BIO.
Obiectul Contractului îl constituie: (i) vânzarea produselor, în conformitate cu disponibilitatea stocului; (ii) oferirea de servicii (ex. opțiunea „Fotografiază tenul”).
Prețul Contractului îl constituie prețul vânzării produselor afișat în aplicație și cuprins în comanda validată prin confirmare de către Plush BIO.
Comanda plasată de Client se consideră acceptată de către Plush BIO la momentul primirii de către Client a unei confirmări din partea Plush BIO prin care se arată că produsele sunt pe stoc și că urmează să fie expediate. În acest sens, nu este necesară și o confirmare din partea Clientului de primire a acestui e-mail.
Prețurile afișate în aplicație sunt exprimate în Ron (lei) și conțin TVA (taxa pe valoare adăugată). Plush BIO își rezerva dreptul de a modifica oricând preturile afișate.
Contractul se considera încheiat între Plush BIO și Client în momentul primirii de către Client de la Plush BIO, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a comenzii.

5.4. Cum comand
Clientul poate efectua comenzi prin aplicație, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda după parcurgerea pașilor indicați în aplicație. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.
În scopul plasării unei comenzi trebuie să urmați următorii pași:
    1. Vedeți produsele noastre
Informați-vă despre produsele noastre pe pagina site-ului www.plush-biocosmetics.ro sau pe paginile din cuprinsul aplicației, prin accesarea secțiunilor „Descriere” și „Informații suplimentare” (acolo unde se află și această secțiune) afișate în dreptul produsului.
    2. Alegeți produsele dorite
Odată ce găsiți un produs pe care îl vreți, intrați pe pagina produsului, selectați cantitatea și apăsați butonul „Adaugă în coș”.
    3. Coșul de cumpărături
După adăugarea produsului în coș, apăsați butonul „Coș”, unde puteți edita cantitatea produselor selectate.
    4. Datele de livrare
După ce verificați produsele, cantitatea și prețul pe care îl aveți de achitat și sunteți de acord cu ele, accesați butonul „Continuă”. Completează în fereastra nou deschisă informațiile solicitate. În măsura în care ai completat anterior aceste informații în cadrul secțiunii „Contul meu”, trebuie doar să confirmi datele introduse.
    5. Finalizare comanda
Odată parcurși pașii anteriori, asigurați-vă din nou că produsele din coșul de cumpărături sunt cele selectate, iar ulterior apasă butonul „Plasează comanda".
După acest pas vei primi un e-mail de confirmare, ce cuprinde datele comenzii.

5.5. Metoda de plată
În prezent, oferim Clienților două posibilități prin care pot achita prețul produselor (Prețul Contractului), respectiv plată la livrare (ramburs) sau plata prin card bancar (online, prin intermediul internetului).

5.5.1. Plata prin numerar la livrarea comenzii
În situația în care ați ales modalitatea de plată ramburs, veți plăti produsele la livrarea prin agenții companiei de curierat. Această modalitate de plată nu este valabilă și în cazul comenzilor internaționale, unde puteți plăti doar cu cardul sau prin transfer bancar.

5.5.2. Plata cu cardul
Produsele comandate pot fi achitate și online, cu cardul bancar, plățile fiind procesate prin intermediul procesatorului mobilPay (Netopia S.R.L.). Pentru mai multe detalii despre serviciul oferit de mobilPay, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile afișate pe http://www.mobilpay.ro/terms.

O parte din informațiile ce au legătură cu cardul dumneavoastră sunt prelucrate de Plush BIO. Astfel, stocăm doar referința către card cu un cod, data expirării, primele și ultimele 4 cifre. În rest, toate datele sunt prelucrate de mobilPay.

5.5.3. Plata prin transfer bancar
În cazul în care doriți să faceți plata prin transfer bancar, vă facem cunoscut faptul că trebuie să ne contactați, deoarece la acest moment aplicația nu permite din punct de vedere tehnic lansarea și finalizarea comenzii în această situație.
Datele de contact pe care le puteți utiliza în acest scop sunt:

  •     • Instagram: @plush_bio
  •     • Facebook: Plush Bio
  •     • Email: office@plush-biocosmetics.ro
  •     Telefon: +40219928

Astfel, după ce ați luat legătura cu noi și v-am confirmat că avem produsele, înainte de a vi le trimite și v-am cobfirmat suma de plată, vă rugăm să efectuați plata sumei comunicate, utilizând unul din conturile de mai jos.
După efectuarea plății, vă rugăm să ne transmiteți ordinul de plată, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să vă livrăm produsele comandate.

CONT LEI
Nume beneficiar: PLUSH BIO SRL
IBAN: RO04BTRLRONCRT0577996201
Moneda: LEI
SWIFT: BTRLRO22


CONT LIRE*
Nume beneficiar: PLUSH BIO SRL
IBAN: RO09BTRLGBPCRT0577996201
Moneda: GBP
SWIFT: BTRLRO22


CONT EUR*
Nume beneficiar: PLUSH BIO SRL
IBAN: RO51BTRLEURCRT0577996201
Moneda: EUR
SWIFT: BTRLRO22

*Aceste conturi pot fi folosite doar de persoanele care nu au rezidență în România.

5.5.4. Plata transportului

5.5.4.1. Intern

Livrarea produselor comandate se realizează prin intermediul companiei de curierat GLS General Logistics Systems Romania S.R.L. (în continuare „GLS România” sau „GLS”). Plata serviciului de transport se achită separat de prețul comenzii, direct curierului.
Astfel, costul comenzilor trimise pe teritoriul României este cuprins între 17 lei și 20 lei, în funcție de zona de livrare și se achită separat la primirea comenzii, dacă ați optat pentru plata prin internet a comenzii. Dacă ați optat pentru plata ramburs a comenzii, prețul pe care vi-l va comunica curierul este compus din prețul afișat când ați plasat comanda + costul de transport.

5.5.4.2. Internațional
În cazul comenzilor din statele membre UE sau din afara UE, costul transportului este de 120 lei, iar transportul se va realiza prin intermediul companiei de curierat DHL International Romania S.R.L. (în continuare „DHL”).
Pentru țările Non-EU se achita inclusiv taxă vamală, separat, la ridicarea coletului, de către destinatar. În acest sens veți fi contactat de către un reprezentant DHL (de regulă prin e-mail) care vă va oferi toate informațiile necesare.

5.6. Dreptul de retragere din Contract
Potrivit dispozițiilor legale, atunci când cumpărați prin intermediul aplicației, aveți posibilitatea să vă retrageți din Contract, în termen de 14 zile de la livrarea produselor, fără a furniza un motiv.
Pentru a vă exercita acest drept, trebuie să ne comunicați decizia dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea produselor, la următoarele date de contact:
    • Plush BIO S.R.L., str. Trandafirolor, nr. 7, sat Tatarani, com. Bărcănești, jud. Prahova.
    • Adresă de e-mail: office@plush-biocosmetics.ro.
    • Număr de telefon: +40219928.
Atunci când vă retrageți din Contract, vă vom rambursa costul de cumpărare al produselor și costurile de livrare în termen de 14 zile de la data retragerii. Cu toate acestea, menționăm că vom returna banii după returnarea produselor.
În scopul rambursării sumei, vom folosi aceeași modalitate de plată pe care ați utilizat-o pentru a achita costul produselor și serviciilor, dacă nu convenim ulterior altfel.
Atunci când vă exercitați acest drept, trebuie să expediați produsele imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii, la următoarea adresă:
    • Plush BIO S.R.L., str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tatarani, com. Bărcănești, jud. Prahova.
Menționăm că toate costurile asociate returnării produselor vor fi suportate de către dumneavoastră.
Este foarte important să rețineți că sunteți considerat responsabil de orice diminuare a valorii produselor.
Dreptul de retragere din contract nu este aplicabil în următoarele situații:
    • Produsele sunt realizate conform cerințelor dumneavoastră;
    • Dacă ați deschis ambalajul cu preparate cosmetice și/sau alte produse care intră în contact direct cu pielea.

5.7. Livrarea produselor
Plush BIO va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și transmiterea documentelor însoțitoare (factura, documente de livrare).
Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, atât în funcție de programările formulărilor din laborator, cât și în funcție de disponibilitatea firmei de curierat. În cazul firmelor de curierat, menționăm că termenul anterior menționat poate fi depășit, neputând să gestionăm și livrarea efectivă a produsului după predarea către curier.
De asemenea, în timpul promoțiilor afișate prin intermediul aplicației, termenul anterior menționat poate fi mai mare, fiind influențat în primul rând de timpul de fabricare al produselor cât și de numărul comenzilor.
Livrarea comenzilor se asigura prin firme de curierat, atât pe teritoriul României și în statele membre ale Uniunii Europene („UE”), cât și în afara UE, în Quatar, SUA etc. prin DHL. Odată predate, coletele devin responsabilitatea firmelor de curierat. Plush BIO nu este responsabil pentru eventuale pierderi sau deteriorări intervenite în urma procesului de transport.

6. OFERTE ȘI PROMOȚII
Cu excepția cazului în care se prevede altfel, pentru fiecare comandă se poate folosi un singur cod promoțional, iar codul nu poate fi adăugat după plasarea comenzii. Codul promoțional poate fi folosit conform campaniei afișate, dacă nu se prevede altfel. Vă rugăm să consultați ofertele individuale pentru detalii suplimentare. Vă rugăm să rețineți că unele promoții sunt specifice țării și nu sunt disponibile pe toate teritoriile.

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător  Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă. Mesajele trimise (e-mail/SMS/telefonic/mobile push/web push/etc.) sunt transmise în baza consimțământului dvs. Regăsit în secțiunea Cont client -> Opțiuni. Puteți solicita dezabonarea din cadrului unui canal de marketing, prin completarea formularului din pagina de Contact și precizarea faptului că nu doriți să beneficiați de mesaje tip marketing pe unul dintre canalele noastre.

7. RĂSPUNDERE ȘI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE
În calitate utilizator al contului creat în aplicație, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor contului și a parolei, respectiv pentru toate activitățile desfășurate prin intermediul contului dumneavoastră.
Clientul este responsabil în totalitate pentru comandarea și utilizarea produselor, în special pentru cazul în care nu există posibilitatea unei deplasări și a unui consult, în prealabil. Produsele pot conține Vitamina A si derivați, acizi de flori sau fructe, AHA sau substanțe de depigmentare care pot sensibiliza temporar epiderma.
Plush BIO aduce la cunoștința clientului prin intermediul prezentei clauze că textura, culoarea, forma etc. a produselor (atât a conținutului, cât și a ambalajului) pot să difere de la un produs la altul, deoarece produsele sunt realizate cu ingrediente naturale (ex. un produs la care se va adăuga portocală, o dată poate avea o culoare mai deschisă, iar altă dată o culoare mai pronunțată, închisă).
De asemenea, menționăm că formulele de realizarea a produselor pot fi modificate față de rețeta inițială, prin îmbogățirea acesteia cu ingrediente active noi menite să mărească gradul de eficacitate al produselor. Astfel, înainte de utilizarea produsului, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conține, iar în măsura în care vă știți alergic la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
Produsele Plush BIO sunt tratamente cosmetice care nu înlocuiesc sfatul medicului specialist și a căror utilizare nu o garantează în toate cazurile pentru obținerea rezultatelor dorite.
Deși ingredientele folosite la fabricarea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, iar marea majoritate a clienților au rezultate foarte bune, rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere că fiecare organism reacționează diferit.
De asemenea, rezultatele pot fi influențate de afecțiuni de natură hormonală sau de altă natură ale utilizatorului.
Plush BIO își declină orice răspundere decurgând din orice garanție implicită sau subînțeleasă cu privire la rezultatele ce pot fi obținute folosind produsele. Această clauză nu limitează în niciun fel drepturile dumneavoastră conferite de lege.

8. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Conținutul aplicației aparține în mod exclusiv Plush BIO, fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens.
Plush BIO are dreptul de a utiliza inclusiv, dar fără limitare la, orice linii de cod, algoritmi, inovații tehnice, fotografii și orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aplicație.
Clientul are doar drepturi limitate cu privire la aplicație, astfel cum acestea sunt stabilite expres în prezentul Contract și nu are alte drepturi, implicite sau de alt fel.
Aplicația este licențiată, iar nu vândută, Clientul având asupra acesteia doar un drept neexclusiv de utilizare.
Este interzisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul, alterarea sau modificarea conținutului aplicației sau a licenței de utilizare a aplicației.
Procedurile de modificare, traducere, derivare sau încercările de alterare ale aplicației în scopul identificării codului-sursa vor fi sancționate conform legii române.
De asemenea, este interzisă orice utilizare a aplicației, informațiilor și datelor oferite Clientului în alte scopuri decât cele referitoare la îndeplinirea obligațiilor dumneavoastră.
Aplicația și simbolurile Plush BIO sunt mărci înregistrate de către Plush BIO.

9. CONFIDENȚIALITATE
Aplicația este securizată, fiind implementate următoarele măsuri tehnice și organizatorice:
    • folosirea certificatelor SSL. Certificatele SSL criptează informațiile înainte ca acestea să circule prin Internet. Informațiile criptate nu pot fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt adresate. Acest lucru garantează, de principiu, că informațiile trimise către un website nu vor fi furate sau modificate.
    • restricționarea accesului la informații conform rolurilor și permisiunilor utilizatorilor;
    • accesul la bazele de date este realizat prin username și parola aleatorie. Bazele de date pot fi accesate doar din rețeaua companiei.
Toate plățile cu cardul sunt procesate de un procesatorul autorizat de plăți mobilePay. Pentru mai multe detalii despre serviciul oferit de mobilPay, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile afișate pe http://www.mobilpay.ro/terms.
O parte din informațiile ce au legătură cu cardul dumneavoastră sunt prelucrate de Plush BIO. Astfel, stocăm doar referința către card cu un cod, data expirării, primele și ultimele 4 cifre. În rest, toate datele sunt prelucrate de mobilPay.
Plush BIO garantează, în condițiile legii, păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal ale Clientului și dreptul acestuia la protecția vieții private.
Informațiile furnizate de către Client vor rămâne în proprietatea Plush BIO și vor fi utilizate în relațiile cu partenerii de afaceri exclusiv în scopul îndeplinirii obligațiilor Contractului.
În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) nr. 679/2016, putem divulga datele dumneavoastră personale către terți, precum împuterniciții noștri (societatea care se ocupă cu mentenanța aplicației, societatea de contabilitate) sau furnizorilor de servicii (adică mobilPay, firmelor de curierat).
Pentru mai multe detalii despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

10. DISPOZIȚII FINALE

10.1. Reclamații

10.1.1. Persoane fizice - consumatori

În scopul soluționării unor eventuale neînțelegeri între dumneavoastră, în calitate de consumator și Plush BIO, în calitate de vânzător, rezultate din Contract, vă informăm că puteți recurge la platforma europeană de Soluționare online a litigiilor.
Platforma europeană de soluționare online a litigiilor (SOL) este pusă la dispoziție de Comisia Europeană pentru a crește siguranța și corectitudinea cumpărăturilor online, oferind acces la instrumente de calitate pentru soluționarea litigiilor.
Aveți posibilitatea de a accesa platforma SOL la următoarea adresă de internet: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO.

10.1.1.1.    Platforma europeană de soluționare a litigiilor

În scopul soluționării unor eventuale neînțelegeri între dumneavoastră, în calitate de consumator și Plush BIO, în calitate de vânzător, rezultate din Contract, vă informăm că puteți recurge la platforma europeană de Soluționare online a litigiilor. 
Platforma europeană de soluționare online a litigiilor (SOL) este pusă la dispoziție de Comisia Europeană pentru a crește siguranța și corectitudinea cumpărăturilor online, oferind acces la instrumente de calitate pentru soluționarea litigiilor.
Aveți posibilitatea de a accesa platforma SOL la următoarea adresă de internet: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO. 

10.1.1.2.    Formulare sesizare ANPC
În scopul soluționării unor eventuale neînțelegeri între dumneavoastră, în calitate de consumator și Plush BIO, în calitate de vânzător, rezultate din Contract, vă informăm că puteți formula o sesizare în fața Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 
Mai multe informații regăsiți pe site-ul https://anpc.ro/.

10.1.2. Persoane juridice
În scopul soluționării unor eventuale neînțelegeri între dumneavoastră și Plush BIO, avem rugămintea să ne contactați în scopul remedierii lor pe cale amiabilă. În măsura în care Părțile nu ajung la o înțelegere, instanța de judecată competentă din punct de vedere teritorial este cea de la sediul Plush BIO.

10.2. Legea aplicabilă
Prezentul Contract va fi încheiat în limba română și este guvernat de legislația din România.

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari