Livrare internationala

Livrăm internațional în 44 de țări, oriunde  în Uniunea Europeană, dar și în afara Uniunii, în Elveția, Republica Moldova, Qatar, S.U.A. etc.

!!! Nu livrăm în Turcia.

Plata se face înainte de livrare (atât pentru produse, cât și pentru transport).

În cazul comenzilor din statele membre UE sau din afara UE, costul transportului este de 120 lei, iar transportul se va realiza prin intermediul companiei de curierat DHL International Romania S.R.L. (în continuare „DHL”).

Pentru țările Non-EU se achită inclusiv taxă vamală, separat, la ridicarea coletului, de către destinatar. În acest sens veți fi contactat de către un reprezentant DHL (de regulă prin e-mail) care vă va oferi toate informațiile necesare.

Produsele comandate pot fi achitate online, cu cardul bancar, plățile fiind procesate prin intermediul procesatorului mobilPay (Netopia S.R.L.). Pentru mai multe detalii despre serviciul oferit de mobilPay, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile afișate pe mobilPay.

O parte din informațiile ce au legătură cu cardul dumneavoastră sunt prelucrate de Plush BIO. Astfel, stocăm doar referința către card cu un cod, data expirării, primele și ultimele 4 cifre. În rest, toate datele sunt prelucrate de mobilPay.

 

În cazul în care nu puteți  să efectuați plata prin Mobil Pay și alegeți  să faceți transfer bancar, vă facem cunoscut faptul că trebuie să ne contactați, deoarece la acest moment aplicația nu permite din punct de vedere tehnic lansarea și finalizarea comenzii în această situație.

Datele de contact pe care le puteți utiliza în acest scop sunt:

  • Instagram: @plush_bio;
  • Call center: +40219928 (program Luni – Vineri, 09:00 – 18:00);
  • Facebook: Plush Bio;
  • Email: office@plush-biocosmetics.ro.

Astfel, după ce ați luat legătura cu noi și v-am confirmat că avem produsele, înainte de a vi le trimite și v-am confirmat suma de plată, vă rugăm să efectuați plata sumei comunicate, utilizând unul din conturile de mai jos.

După efectuarea plății, vă rugăm să ne transmiteți ordinul de plată, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să vă livrăm produsele comandate.

CONT LEI
Nume beneficiar: PLUSH BIO SRL
IBAN:
RO04BTRLRONCRT0577996201
Moneda: LEI
SWIFT: BTRLRO22


CONT LIRE*
Nume beneficiar: PLUSH BIO SRL
IBAN: RO09BTRLGBPCRT0577996201
Moneda: GBP
SWIFT: BTRLRO22


CONT EUR*
Nume beneficiar: PLUSH BIO SRL
IBAN: RO51BTRLEURCRT0577996201
Moneda: EUR
SWIFT: BTRLRO22

*Aceste conturi pot fi folosite doar de persoanele care nu au rezidență în România.

 

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari