Termeni si conditii

Vizitarea website-ului plush-biocosmetics.ro si cumpararea produselor de pe plush-biocosmetics.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

Poti consulta si Politica de confidentialitate aici – POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de retur aici – POLITICA DE RETUR

Website-ul este proprietatea lui Plush BIO SRL, 36064455, J29/932/2016

Sediu social Ploiesti, Str. Strada Stadionului nr. 14

Laborator – Strada Leului nr. 7

40.735.676.721

office@plush-biocosmetics.ro

www.plush-biocosmetics.ro

 

Plata comenzilor se poate face ramburs (la primirea coletului), prin transfer bancar sau Mobil Pay.

Livrarea se realizeaza exclusiv prin curier, in termen de minimum 48 de ore de la plasarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a inregistra si stoca date despre utilizatorii acestui site.

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile necesare indeplinirii comenzii si pentru realizarea de statistici.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat si doar cu scopul indeplinirii comenzii. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora.In acest scop puteti trimite o cerere scrisa pe fax la numarul de fax din sectiunea “Contact”.

Aveti oricand dreptul de a va adresa justitiei.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consummator (cel care face comanda) si Plush BIO si intra in vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii.
Conform Art.4 (1) al Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizata la 27/12/2008, aveti dreptul sa notificati in scris Plush BIO ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau produselor. Aveti obligatia de a plati cheltuielile de returnare a produselor, respectiv cheltuielile de transport. In cazul denuntarii unilaterale a contractului de catre dumneavoastra (consumatorul), rambursarea sumei platite se va face in cel mult 30 de zile de la denuntare, fara a vi se solicita cheltuieli de rambursare.

Aveti obligatia de a nu desigila produsele returnate, prin denuntare la contract. Nu pot fi returnate produsele care au sigiliul rupt din jurul capacelor tuburilor, flacoanelor si borcanelor.

In cazul in care constatati defecte ale produselor noastre care nu sunt cauzate de transportul sau manevrarii de catre curier, va rugam sa ne contactati ca sa va inlocuim produsele sau sa va returnam contravaloarea de indata ce produsele respective ne sunt returnate. Nu suntem responsabili de defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.
Preluarea informatiilor despre produse sau a imaginilor fara acordul scris al Plush BIO este considerata furt de proprietate intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Plush BIO si clientii nostri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu e posibil, atunci se vor aplica prevederile legale in vigoare.

Deoarece produsele sunt realizate personalizat, pentru fiecare comanda, formula lor poate fi modificata fata de reteta initiala, prin imbogatirea acesteia cu active noi, active care maresc gradul de eficacitate al produsului.
Timpul de executie si livrare al comenzii dvs poate varia intre o zi si trei zile lucratoare, in functie de programarile formularilor din laborator.

ATENTIE! Clientul este responsabil in totalitate pentru comandarea si utilizarea produselor de pe www.plush-biocosmetics.ro, in special pentru cazul in care nu exista posibilitatea unei deplasari si a unui consult, in prealabil. Produsele pot contine Vitamina A si derivati, acizi de flori sau fructe, AHA sau substante de depigmentare care pot sensibiliza temporar epiderma.