'Thor's Hammer/Ciocanul lui Thor' - Spray energizant înainte de antrenament

210 RON

Cantitate

Stoc epuizat

"Ciocanul lui Thor" - Spray energizant înainte de antrenament

Acest spray de corp este un boost de energie înainte de antrenament. Produsul energizează, stimulează microcirculația, intensifică regenerarea celulară pentru a maximiza capacitățile fizice din timpul antrenamentului. Spray-ul oferă concentrația cea mai mare în active conferind acțiunea cea mai intensă de energizare, dând pielii o textură rafinată și o finețe demnă de un zeu. Este potrivit pentru toate tipurile de piele și reprezintă o formulă energizantă de excepție.

Despre ingredientele cheie din produs

Panthenolul

Panthenolul este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator al pielii.

Extract de mandarine (Citrus Reticulata Peel Extract)

Putand un parfum fresh, citric, dar dulce, extractul de mandarină energizează și revigorează.

Squalane

Squalanul este un ingredient cosmetic ideal prin afinitatea sa excelentă față de piele.
Ajută la hidratare optimă și delicată a pielii, îmbunătățește vizibil textura celulară, conferă radianță și prospețime.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol/Benzyl Alcohol/Potassium Sorbate, Panthenol, Squalane, C 13-15 Alkane, Ethylhexyl Olivate/Sodium Acrylates Copolymer/Polyglyceryl-4 Olivate, Butylene Glycol and Aqua, Citrus Reticulata Peel Extract.

toate tipurile de piele

energizează, stimulează microcirculația, intensifică regenerarea musculară pentru a maximiza capacitățile fizice din timpul antrenamentului

Se aplică înainte de antrenament (pe pielea umedă sau uscată), prin masaj ușor, până la absorbția totală. De asemenea se poate aplica zilnic după duș.
Nu necesită timp de uscare; se pot purta haine imediat după utilizare.

A se evita contactul cu ochii.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari