Triple Hyal SFV Acne Control - crem─â pentru estomparea imperfec╚Ťiunilor acneice

169 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Triple Hyal SFV Acne Control - crem─â pentru estomparea imperfec╚Ťiunilor acneice

Tenurile cu acnee activ─â sau cu tendin╚Ť─â acneic─â constituie o îngrijorare estetic─â major─â ╚Öi au un impact psihologic considerabil. Apari╚Ťia co╚Öurilor este o experien╚Ť─â nepl─âcut─â, iar rutina de îngrijire în cazul tenurilor acneice trebuie s─â fie una riguroas─â.

Crema Triple Hyal SFV  este un produs dedicat tenurilor cu imperfec╚Ťiuni acneice. Recomand─âm a fi folosit─â punctat, zilnic, seara, pe zonele cu probleme, pe tenul proasp─ât cur─â╚Ťat. Recomand─âm a fi folosit─â împreun─â cu o rutin─â de hidratare ╚Öi calmare.

Formula este una inovatoare pentru c─â înglobeaz─â active benefice în estomparea imperfec╚Ťiunilor tenului ( acidul salicilic ) cu active cu rol antioxidant ╚Öi protector ( acid ferulic ), active dedicate specific estomp─ârii imperfec╚Ťiunilor tenului ( pori dilata╚Ťi, puncte negre, co╚Öuri, inflama╚Ťii ), cât ╚Öi acid hialuronic cu greutate molecular─â mic─â. Rezult─â astfel un produs complex care va ajuta la diminuarea disconfortului generat de imperfec╚Ťiunile acneice ╚Öi la estomparea acestora f─âr─â îns─â a deshidrata epiderma sau a genera senza╚Ťia de usc─âciune. Acidul ferulic ╚Öi acidul hialuronic vor reduce poten╚Ťialul caracter iritant al acidului salicilic ╚Öi vor reface epiderma.

Integrat în rutina potrivit─â ╚Öi folosit în doza corect─â, acidul salicilic face minuni pentru tenurile cu imperfec╚Ťiuni. Acesta reprezint─â o surs─â natural─â de acizi beta-hidroxizi cu efect antiinflamator ╚Öi anti-acneic. În plus, favorizeaz─â eliminarea impurit─â╚Ťilor ╚Öi a excesului de sebum reducând riscul de formare a co╚Öurilor. Acidul salicilic folosit în aceast─â formul─â este sub form─â molecular─â ceea ce permite poten╚Ťarea rezultatelor benefice, dar ╚Öi reducerea posibilit─â╚Ťii apari╚Ťiei eventualelor irita╚Ťii.  

Activul dedicat specific estomp─ârii imperfec╚Ťiunilor acneice din aceast─â formul─â ╚Öi-a dovedit eficien╚Ťa în urma studiilor clinice oferite de produc─âtor. Acesta este un complex de substan╚Ťe active inovatoare care au ca efect combaterea apari╚Ťiei imperfec╚Ťiunilor acneice la toate nivelurile:
 
• reduc secre╚Ťia de sebum prin inhibarea 5α-reductazei: acidul oleanolic extras din r─âd─âcina plantei Loveyly Hemsleya este un inhibitor al enzimei prezente în glandele sebacee;
 
• permit keratoreglarea pentru a restrânge hiperkeratinizarea responsabil─â de formarea micro-comedoanelor;
 
• efect antiinflamator - combat irita╚Ťiile cauzate de acumularea de resturi celulare ╚Öi bacteriene;

• efect inhibitor asupra prolifer─ârii tulpinilor bacteriene precum P. Acnes.
Datorit─â compozi╚Ťiei sale inovatoare ╚Öi polifunc╚Ťionale, acestea r─âspund eficient necesit─â╚Ťile tenurilor cu tendin╚Ťe acneice. 

 

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în func╚Ťie de fiecare persoan─â, istoricul afec╚Ťiunilor ╚Öi cauzele care au dus la apari╚Ťia acestora.

De╚Öi ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înalt─â calitate, folosirea produsului nu garanteaz─â în toate cazurile ob╚Ťinerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot s─â difere de la caz la caz, având în vedere faptul c─â fiecare organism este diferit ╚Öi reac╚Ťioneaz─â diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia s─â se agraveze.

 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care s─â genereze fiec─âreia dintre dumneavoastr─â o experien╚Ť─â unic─â de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea ╚Öi Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combin─â ╚Ötiin╚Ťa farmaceutic─â cu ingrediente organice premium, aducându-le laolalt─â, cu condi╚Ťii de p─âstrare specifice ╚Öi conservare extrem de blând─â, aspecte care fac din produsele Plush o experien╚Ť─â unic─â pentru fiecare client─â în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomand─â, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât ╚Öi în pa╚Öii de îngrijire diferi╚Ťi de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind f─âcut─â, atât diminea╚Ťa, cât ╚Öi seara, cu to╚Ťi pa╚Öii corec╚Ťi pe care îi impune aceast─â etap─â din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomand─âm, înainte de începerea oric─ârui gen de rutin─â cur─â╚Ťarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastr─â de ten urmat de crema demachiant─â Plush Bio sau apa micelar─â Plush Bio dedicat─â particularit─â╚Ťilor tenului dumneavoastr─â.
V─â mul╚Ťumesc c─â sunte╚Ťi al─âturi de noi, c─â folosi╚Ťi produsele Plush Bio, dorim excelen╚Ťa pentru tenul dumneavoastr─â.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, BISABOLOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ACACIA SENEGAL GUM, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, HYALURONIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE, FERULIC ACID, AQUA LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED SOY PROTEIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CARBOMER, NORDIHYDROGUAIARETIC ACID, OLEANOLIC ACID, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-35 CASTOR OIL, TOCOPHERYL ACETATE, DNA.

tenuri cu imperfec╚Ťiuni acneice

estomparea imperfec╚Ťiunilor acneice

Instruc╚Ťiuni de utilizare: Crema Triple Hyal SFV  este un produs dedicat tenurilor cu imperfec╚Ťiuni acneice. Recomand─âm a fi folosit─â punctat, zilnic, seara, pe zonele cu probleme, pe tenul proasp─ât cur─â╚Ťat. Recomand─âm a fi folosit─â împreun─â cu o rutin─â de hidratare ╚Öi calmare. Înainte de utilizarea produsului, recomand─âm s─â îl testa╚Ťi pe o zon─â mic─â. În cazul în care nu exist─â reac╚Ťii de sensibilizare continua╚Ťi s─â aplica╚Ťi produsul conform cu instruc╚Ťiunile de utilizare. Recomand─âm a se folosi împreun─â cu produsul Confort Extrem - Protec╚Ťie Mineral─â UV +++.

A nu se aplica în zonele sensibile, zona perioral─â ╚Öi periocular─â!

Evita╚Ťi contactul cu ochii!  În caz de contact cu ochii cl─âti┼úi cu aten┼úie cu ap─â timp de mai multe minute!

A nu se folosi în aceea╚Öi zi cu alte produse care con╚Ťin retinol, acid retinoic sau acid glicolic.

A se citi cu aten╚Ťie prospectul înainte de utilizare!

Modalitate de p─âstrare:  A se p─âstra la temperatura cuprins─â între 3-15°C.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dac─â pot interveni diferen╚Ťe de ambalaj, v─â asigur─âm de calitatea rutinei dumneavoastr─â Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substan╚Ťele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil s─â difere în func╚Ťie de anotimpul ╚Öi zona de unde provine materia prim─â.

Deoarece produsele Plush Bio pot con╚Ťine alergeni, înainte de desigilarea ╚Öi utilizarea acestora, v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ingredientele pe care le con╚Ťin, iar în m─âsura în care v─â ╚Öti╚Ťi alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosi╚Ťi produsul.
In situatia in care observa╚Ťi o reac╚Ťie alergic─â ca urmare a utiliz─ârii produsului, opri╚Ťi utilizarea produsului ╚Öi consulta╚Ťi medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situa╚Ťia în care observa╚Ťi o reac╚Ťie alergic─â în urma utiliz─ârii produsului, opri╚Ťi utilizarea acestuia ╚Öi consulta╚Ťi medicul!

Timpul de execu╚Ťie ╚Öi livrare al comenzii dumneavoastr─â poate varia între o zi ╚Öi zece zile lucr─âtoare, în func╚Ťie de program─ârile formul─ârilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizeaz─â prin GLS ╚Öi va fi achitat─â separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în func╚Ťie de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari