Ulei anti-vergeturi

179 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Shape of you Ulei de Corp Antivergeturi 
 
Vergeturile sunt declanșate de ruperea țesutului conjunctiv, prin forțarea elasticității pielii într-un timp foarte scurt. Această deteriorare este posibilă atunci când pielea nu este bine întreținută sau este suprasolicitată: creșterea sau pierderea bruscă în greutate, cure de slăbire, sarcină, pubertate, afecțiuni ale glandei tiroide. Uleiul antivergeturi este un ulei de corp cu textură ușoară, parfumat cu ulei esențial de lime care ajută la menținerea elasticității și fermității pielii, diminuând vergeturile existente și prevenind apariția celor noi. Hidratează pielea în profunzime, o lasă mai moale și mai catifelată. Poate fi aplicat pe burtă, sâni, fund și picoare.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Ulei de bacuri  (Platonia Insignis Seed Oil)
 
Uleiul de bacuri este obținut prin presarea semințelor fructului de bacuri originar din nordul Braziliei.
•Stimulează secreția de colagen de la nivel celular.
•Conferă elasticitate și fermitate pielii.
susține procesul de hidratare a pielii.
 
Ulei din semințe de bumbac (Gossypium Herbaceum (Cottonseed) Oil)
 
Datorită conținutului mare de 50% acizi grași Omega 6, uleiul regenerează, calmează, netezește și hrănește pielea în profunzime. Se absoarbe în profunzime și lasă pielea fină, fără a o încărca sau a forma un strat gras.
 
St. John’s Wort oil (Hypericum Perforatum Flower Extract)
 
•Planta poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul pentru că înflorește în perioada sărbătoririi sfântului, 24 iunie.
•Conține flavonide, care au efect antioxidant.
 
Lime fruit [Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract]
 
Atunci când este aplicat pe piele, ajută la eliminarea celulelor moarte. Stimulează secreția de colagen, îmbunătățește textura pielii.
Cum se foloseste produsul?

Gossypium Herbaceum (Cottonseed) Oil, Platonia lnsignis Seed Oil, Citrus Aurantifolia Seed Oil, Hypericum Perforatum Flower Extract.

toate tipurile de piele 

estompează vergeturile

Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, după duș, prin masaj ușor, până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii.

 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari