Ultra Filling Infusion Oil - ulei cu sfere de acid hialuronic și polizaharide de konjac

199 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Ultra Filling Infusion Oil - ulei cu sfere de acid hialuronic și polizaharide de konjac

Cicatricile post-acneice sunt cu siguranță un motiv de disconfort mărit în ceea ce privește estetica pielii, dar și în ceea ce privește rutina de îngrijire pentru că adesea alegerea produselor care să confere rezultatele dorite este greu de făcut. 

Uleiul ultra filling este formulat cu un activ japonez, extrem de inovator care are la bază folosirea unui material higroscopic. Ceea ce conferă unicitatea acestei produs este însă faptul că este o formulă cu textură de ulei care înglobează toate capacitățile de hrănire a epidermei pe care acesta le oferă cu cele de hidratare ale acidului hialuronic. 

Modalitatea de acțiune a produsului este una extrem de eficientă. Astfel, sferele care înglobează acid hialuronic de diferite mărimi moleculare și polizaharide de konjac lucrează sinergic la sudarea zonelor de epidermă lezată, cu cicatrici. 

Formula este una exclusiv solubilă în ulei, însă se activează în prezența apei. De aceea, pentru a potența rezultatul unei rutine cu uleiul ultra filling recomandăm să fie folosit împreună cu un produs din gama de activatori. Astfel, uleiul ultra filling va fi activat de apă și activul dedicat tipului de ten din formula de activatori și vor declanșa o acțiune de sigilare a zonelor de cicatrici.

Pentru acest produs, Farm. Ioana Marinescu a ales ca bază uleiui de pepene de Kalahari, un ulei uscat, cu rol antiinflamator care completează eficient acțiunea sferelor de acid hialuronic și polizaharide de konjac pentru a conferi rezultatele dorite în estomparea cicatricilor post-acnee. 

Originară din Thailanda planta konjac este un activ botanic excepțional atunci când vine vorba de hidratarea pielii pentru că are capacitatea de a absorbi până la de două sute de ori greutatea sa în apă. În plus, fiind folosită în medicina tradițională chineză s-a dovedit extrem de eficientă în detoxifierea și calmarea pielii.
 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

ALEURITES MOLUCCANA, ETHYLHEXYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, TRIHYDROXYSTEARIN, GARDENIA JASMINOIDES MERISTEM CELL CULTURE, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, GLUCOMANNAN.

toate tipurile de ten

estompare cicatrici, riduri

Instrucțiuni de utilizare: A se aplica câteva picături, cu masaj ușor, pe tenul proaspăt curățat și loționat. A se repeta aplicarea pe zonele cu riduri pronunțate, deshidratate sau cu cicatrici. Recomandăm folosirea împreună cu unul sau mai multe seruri din gama Activator, în funcție de particularitățile tipului Dumneavoastră de ten. Ulterior aplicați rutina Dumneavoastră obișnuită.

Înainte de utilizarea produsului, recomandăm să îl testați pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuați să aplicați produsul conform instrucțiunilor de utilizare.

Evitați contactul cu ochii!  În caz de contact cu ochii clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute! 

Modalitate de păstrare:   A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 15 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari