Unt de corp - Pina Colada

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Untul de corp este o formulă cu ingrediente care hrănesc și regenerează pielea: vitamina E, unt de Cupuacu, unt de cocos, unt de cacao și unt de shea.

Untul de corp formează o peliculă care protejează pielea și îi conferă un aspect catifelat.

Bogat în polifenoli ce ajută la restructurarea pielii și producția de colagen și în fitosteroli ce întăresc bariera naturală a pielii, untul de mango este benefic pentru pielea uscată, este nutritiv, emolient, fortifiant și regenerator.

Ananasul conține enzime care fac pielea elastică, îmbunătățește hidratarea și ajută la îndepărtarea celulelor moarte.

Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

Antioxidant puternic, ajută la netezirea liniilor fine.

Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)

Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cocos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.

Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant, catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.

Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)

Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.

Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)

Conține acizi grași (dintre care predomină acidul oleic, stearic și linoleic) cărora untul de shea le datorează proprietățile sale speciale: acelea de a păstra hidratarea pielii formând la suprafața acesteia un film protector, de a catifela și de a menține elasticitatea pielii, diminuând inflamațiile și iritațiile.

Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)

Untul de cacao este bogat în agenți antioxidanți, vitamine și minerale. În componența sa se regăsesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grași esențiali Omega 6 și Omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli și fitosteroli, vitamina E. Untul obținut din boabele de cacao este cunoscut ca o formă concentrată de grăsime naturală. Se absoarbe ușor în piele hidratând, calmând și catifelând.

Beneficiile untului de cacao:

  • combate ridurile;
  • regenerează pielea;
  • protejează pielea.

Extract de ananas (Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract)

Extractul de ananas este un antioxidant excelent. Bogat în vitamina C, ananasul este extrem de benefic pentru piele.

Ananasul conține enzime care fac pielea elastică, îmbunătățește hidratarea și ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Astfel, ne ajută să avem o piele sănătoasă și catifelată. Enzimele din ananas combat, de asemenea, efectele radicalilor liberi și pot reduce petele cauzate de vârstă și liniile fine.

Unt de mango (Mangifera Indica Seed Butter)

Bogat în polifenoli ce ajută la restructurarea pielii și producția de colagen și în fitosteroli ce întăresc bariera naturală a pielii, este benefic pentru pielea uscată, este nutritiv, emolient, fortifiant și regenerator.

Tocopheryl Acetate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba Wax, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Mangifera Indica Seed Butter

toate tipurile de piele
 

hidratează, hrănește intensiv

Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic după duș (pe pielea uscată), prin masaj ușor, până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatură cuprinsă între 3-15 C.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari