'Vanilla Ultimate Cleanser' - Gel de spălare cu vanilie

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Gel de spălare cu vanilie

Un gel de spălare cu ingrediente și textură delicată, destinat tenurilor sensibile și foarte sensibile. Pentru că din păcate mulți dintre domni au un ten sensibil, care se irită ușor după bărbierit, la temperaturi sau emoții extreme, sau chiar atunci când fac efort, am formulat acest gel de spălare calmant, relaxant care să facă din procesul de spălare a tenului un ritual reconfortant.

Despre ingredientele cheie din produs

Ulei esențial de vanilie (Vanilla Planifolia Fruit Oil)

Vanilia este un emolient foarte fin, care lasă o senzație plăcută pe piele, ajută la menținerea hidratării  și sporește elasticitatea acesteia.

Principalul element chimic prezent în uleiul de vanilie este vanilina şi urme de alți constituenți precum eugenolul, piperonalul şi acidul caproic. Vanilina şi piperonalul sunt responsabili de gustul şi mirosul delicios al vaniliei, un parfum gurmand care impresionează prin simplitate şi eleganță.

 

Extract de Castravete (Cucumis Sativus Fruit Extract)

Castravetele conține 95% apă, carotenoide, vitamine A, B, C, fibre, săruri de calciu, fier, sulf, magneziu, fosfor, sodiu, potasiu, mucilagii şi erepsină. Având un pH asemănător cu cel al pielii este o alegere excelentă pentru tenurile sensibile, deshidratate. Energizează tenul îmbătrânit, obosit și tern, ajutând la curățarea porilor, având efect emolient.

Exract de aloe (Aloe Barbadensis Leaf Extract)

Aloe Vera  are un conținut bogat de enzime, antioxidanți, aminoacizi, mucilagiu și alte componente benefice. Datorită conținutului bogat de enzime, ajuta la exfolierea ușoară a pielii. Astfel, sunt eliminate celulele moarte, fără însă a usca pielea, grăbind procesul de regenerare.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract, Polyglyceryl - 4 Laurate/ Sebacate Polyglyceryl - 6 Caprylate/Caprate, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Vanilla Planifolia Fruit Extract

sensibil

curăță, previne îmbătrânirea tenului

Se aplică masând ușor, dimineața și seara, după care se clătește abundent. Ulterior este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari