Vitajoy – vitamina D3 2000 UI – capsula pentru oase puternice

49 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Vitajoy – vitamina D3 2000 UI – capsula pentru oase puternice

Având în vedere că viața cotidiană se desfășoară la locul de muncă sau în spații închise, lipsite de razele soarelui, Vitajoy este suplimentul ce poate completa nevoia organismului de vitamina D3.

Vitamina D3 stimulează și protejează sistemul osos, ajută la estomparea semenlor de îmbătrânire, stimulează secreția de insulină, reduce riscul de boală vasculară periferică și scade riscul de depresie. Pe lângă numeroasele beneficii, vitamina D3 ajută la slăbitul în circumferință.

Vitamina D3 este una dintre cele mai importante vitamine pentru sistemul imunitar. Aceasta asigură transportul calciului și fosforului în zone ale corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini remineralizarea oaselor adulților. Permite absorbția acestor minerale în intestin.

Supliment alimentar

Vitamina D contribuie la: 

  • absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului;
  • la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge;
  • menținerea sănătății sistemului osos;
  • menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Vitamina D participă la procesul de diviziune celulară.

30 capsule moi

Cantitate neta: 9,15 g

Notificat SNPMAPS nr. AA14290/ 2020

 

Ingrediente: emulsifiant: ulei de floarea-soarelui; capsula (glicerina, amidon modificat, caragenan, apa); colecalciferol 1 mil. UI/g – 2,6 mg.

Ingredient             (% VNR*)
vitamina D3 2000 UI     50 µg (1000%)

*VNR calculat conform Reg 1169/ 2011

toate tipurile de piele

Supliment alimentar

Vitamina D contribuie la:  absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului; la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge; menținerea sănătății sistemului osos; menținerea funcției normale a sistemului muscular. Vitamina D participă la procesul de diviziune celulară.

30 capsule moi

Cantitate neta: 9,15 g

Notificat SNPMAPS nr. AA14290/ 2020

Mod de utilizare: 1 capsula zilnic, in timpul mesei

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari